به گزارش ایرنا از اتاق تعاون ایران، صمد شفاهی درباره برگزاری دوازدهمین نمایشگاه آسانسور، پله برقی و خدمات وابسته از ٢٣ تا ٢۶ تیرماه توسط اتاق تعاون ایران، اظهار داشت: تولیدکنندگان این صنعت به دستاوردهای خوبی دست یافته اند به گونه ای که اکنون نسل های جدید آسانسور را تولید کرده اند حتی آسانسورهای خاص با ارتفاع بلند را در داخل کشور طراحی و نصب می کنند که نیاز به یکسری لوازم خاص از بازارهای خارجی دارد.
وی افزود: نیاز داخل کشور سالانه به ۵۰ هزار دستگاه آسانسور و هزار و ۲۰۰ پله برقی است که ظرفیت تولید بیش از این رقم است.
رئیس انجمن تولید کنندگان قطعات آسانسور و پله برقی با بیان اینکه ۵۰ هزار نفر نیروی شاغل در صنعت آسانسور و پله برقی فعالیت می کنند گفت: این کارشناسان، متخصصان و تولید کنندگان در این عرصه فعال هستند در کنار تولیدکنندگان وظیفه این انجمن هماهنگی، استاندارد سازی و ارتقای توان کیفی و کمی تولیدات است.
وی خاطر نشان کرد: این انجمن حامی صنعت آسانسور و پله برقی و مدافع حقوق مصرف کنندگان است.
شفاهی بر نقش بازارهای صادراتی در کشورهای همسایه تاکید کرد و گفت: با توجه به مشکلاتی که در این چند ساله به وجود آمده و بسته شدن کانال های ارتباطی و مالی با بازارهای هدف، موضوع صادرات مغفول مانده است، تولید کنندگان نیاز دارند تا محصولات خودشان را به بازارهای همسایه صادر کنند.
وی ادامه داد: نیاز است تا سازمان های مربوطه و متولی با تسهیل صادرات و رفع موانع، بازارهای منطقه را به عنوان هدف شناسایی کنند تا بتوانیم شاهد صادرات باشیم.
وی با اشاره به برگزاری نمایشگاه آسانسور و پله برقی گفت: این نمایشگاه فرصت مناسبی برای معرفی تولیدات و آخرین دستاوردهاست.
رئیس انجمن تولید کنندگان قطعات آسانسور و پله برقی خاطر نشان کرد: این نمایشگاه با حضور هیاتهای تجاری از کشورهای مختلف زمینه صادرات را فراهم خواهد کرد.
نظر شما