«رحمت جلیلیان» روز چهارشنبه به ایرنا افزود: ۱۹/۴ کیلومتر از راه های روستایی عملیات زیرسازی انجام شده و ۲۱/۶ کیلومتر نیز عملیات آسفالتی انجام شده که در مجموع ۴۱ کیلومتر راه روستایی است.
وی گفت: در عملیات آماده سازی و روکش آسفالت راه های روستایی، ۸۰۸ خانوار از جاده بهرمند شده اند و اعتباری بیش از ۶۹۵ میلیون ریال هزینه شده است.
جلیلیان در باره عملکرد ساخت راههای روستایی و فرعی در شهرستانهای استان کرمانشاه گفت: شهرستان کرمانشاه ۱۳، دالاهو سه، گیلانغرب ۲، روانسر یک، صحنه ۲، کنگاور یک، هرسین ۲ و سنقر و کلیایی سه پروژه انجام شده است.
وی عنوان کرد: اجرای پروژههای فرعی و روستایی در استان تأثیر قابلتوجهی در ارتقای ایمنی، کاهش تلفات رانندگی، تسهیل جابجایی بار، مسافر فرعی و روستایی خواهد داشت.
معاون فنی و راه های روستایی اداره کل راهداری کرمانشاه اظهار داشت: برای توسعه راههای روستایی با هدف ایمنی تردد جادهای، رونق روستاها، مهاجرت معکوس و آبادانی، برنامه ریزیهای لازم انجام شده است.
وی اظهار داشت: راه های روستایی به عنوان قسمتی از توسعه روستایی، یکی از فعالیتهای اداره کل راهداری و حمل و نقل جادهای را تشکیل میدهد که شامل حفظ و نگهداری راههای روستایی اعم از ترمیم و لکهگیری آسفالت، خطکشی راههای آسفالته، نصب علایم، شانه سازی و پاکسازی حریم راههای روستایی است.
جلیلیان افزود: تمام راههای ساخته شده، دارای استاندارد خاص خود بوده و بستگی به نوع کاربری آن دارد که استاندارد راههای روستایی با استاندارد راههای فرعی و اصلی و یا بزرگراه متفاوت است.
به گزارش ایرنا، استان کرمانشاه با ۲ میلیون نفر جمعیت، ۲۵ هزار ۴۵ کیلومتر مربع، یک و نیم درصد مساحت کشور را به خود اختصاص داده است.
استان کرمانشاه دارای هشت هزار و ۵۰ کیلومتر راه اصلی، فرعی، روستایی و بزرگراهی است که از این تعداد ۴۶۷ کیلومتر آن بزرگراه، ۴۷۳ کیلومتر راه اصلی، هزار و ۸۹۱ کیومتر راه فرعی و پنج هزار و ۲۲۰ کیومتر راه روستایی است.
همچنین ۹۲ درصد حمل و نقل در استان کرمانشاه از طریق جاده، پنج درصد هواپیما و سه درصد با قطار صورت می گیرد.
نظر شما