برنامه‌ریزی معاونت بانوان شورای ائتلاف برای حضور زنان توانمند در مدیریت شهری

تهران- ایرنا- معاون امور بانوان شورای ائتلاف نیروهای انقلاب گفت: حضور زنان در مدیریت شهری یکی از بسترهای استفاده از ظرفیت‌های زنان برای پیشبرد مسائل اجتماعی است و این حضور می‌تواند مقدمه توجه به مسائل زنان در محیط‌های شهری باشد.

به گزارش خبرنگار سیاسی ایرنا، فاطمه قاسمپور با اشاره به سومین نشست بانوان عضو شوراهای اسلامی کلان‌شهرها گفت: یکی از اقداماتی که از ابتدای شکل‌گیری مدیریت ششم شهری در شورای ائتلاف دنبال کرده‌ایم، برگزاری دوره‌ای نشست بانوان عضو شوراهای اسلامی کلانشهرها و مراکز استان‌ها است که با هدف ارتقای توانمندی‌های زنان در مدیریت شهری، به اشتراک‌گذاری تجارب و هم‌افزایی برگزار می‌شود.

وی با اشاره به نشست تبریز گفت: نشست اخیر معاونت بانوان شورای ائتلاف که هفته گذشته در تبریز برگزار شد، سومین نشست حضوری بانوان عضو شوراهای اسلامی کلانشهرها و مراکز استان‌ها بود. ضمن آن‌که نشست‌های مجازی نیز در کنار این دوره‌های حضوری، در موضوعات ویژه برگزار کردیم.

معاون امور بانوان شورای ائتلاف نیروهای انقلاب با اشاره به نشست‌های پیشین معاونت بانوان شورای ائتلاف بیان کرد: در نخستین نشست، در تهران ضمن احصاء مسائل استان‌ها در حوزه زنان و خانواده، مباحث آموزشی مهارت‌های مدیریتی نیز در نظر گرفته شد. در ادامه در نشست مشهد، به طور تخصصی مهارت‌های پیشرفته مدیریت شهری و همچنین کارگاه‌ ویژه تعریف الگوی مداخله در موضوع توانمندسازی زنان سرپرست خانوار برگزار شد.

نماینده دوره یازدهم مجلس شورای اسلامی با اشاره به انتخاب موضوع اوقات فراغت دختران نوجوان گفت: یکی از دغدغه‌ها و مسائلی که مسئولین امور بانوان استان‌ها در مدیریت شهری اذعان داشتند، اوقات فراغت دختران نوجوان بود. از همین‌رو در نشست تبریز به صورت ویژه این موضوع را در دستور کار قرار دادیم.

قاسمپور ادامه داد: در این برنامه دو روزه، فرآیند مسأله‌یابی، تحلیل لایه‌ای علی، ایده‌پردازی و انتخاب ایده‌های نوآورانه و قابل اجرا را با شرکت‌کنندگان طی کردیم و الگوهای مداخله در این موضوع را به دست آوردیم.

وی بیان کرد: حضور زنان در مدیریت شهری یکی از بسترهای استفاده از ظرفیت‌های زنان برای پیشبرد مسائل اجتماعی است و این حضور می‌تواند مقدمه توجه به مسائل زنان در محیط‌های شهری باشد.

نماینده دوره یازدهم مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: افزایش کنشگری زنان در محیط‌های اجتماعی برای حل مسائل شهری، توجه به کالبد شهری و ایمن‌سازی آن برای زنان، بهینه‌سازی فضاهای شهری برای حضور مادران، فراهم‌سازی زیرساخت‌های فراغتی و کنشگری ویژه زنان در شهرها، توجه به آسیب‌های اجتماعی زنان و... برخی از موضوعاتی است که انتظار می‌رود در مدیریت شهری مورد اهتمام قرار گیرد.

قاسم‌پور با بیان این‌که انتظار می‌رود همه مدیران شهری به این موضوعات توجه داشته باشند، تأکید کرد: با این وجود، این انتظار از زنان حاضر در مدیریت شهری بیشتر است که این موضوعات را پیگیری کنند و برنامه‌ریزی ویژه داشته باشند.

وی افزود: از همین منظر بنا داریم سلسله نشست‌های فوق را ادامه دهیم و امیدواریم بتوان گام‌های مؤثری برداشت و به زودی شاهد حضور جمعی از زنان توانمند در عرصه مدیریت شهری و اجرای برنامه‌های کارآمد برای زنان و خانواده‌ها در فضاهای شهری باشیم.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha