محمد حسین عطایی روز سه شنبه در حاشیه نشست کمیسیون رفع تداخلات اراضی استان قزوین در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این پلاک ها شامل رودک بویین زهرا، آلاداغلو آبیک، امامزاده اباذر، کوچنان و غوره در واقع در قزوین و مرگسین و مزرعه حده تاکستان بودند.
وی اظهار کرد: از یک هزار و ۲۰۲ پلاک مشمول رفع تداخل در استان قزوین تاکنون کار کارشناسی و رفع تداخل ۶۳۳ پلاک به پایان رسیده است.
این مسوول گفت: کارشناسی و صدور آرا در زمینه رفع تداخل اراضی با حضور مدیران و نمایندگان دستگاه های جهاد کشاورزی، امور اراضی، اقتصاد و دارایی، منابع طبیعی و آبخیزداری و ثبت اسناد و املاک پیگیری و انجام می شود.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین اضافه کرد: رفع تدخل اراضی موجب تثبیت وضعیت مالکیت اراضی کشاورزی و غیرکشاورزی می شود و اختلافات مالکیتی و تولید پرونده در دستگاه قضایی را کاهش می دهد، ضمن اینکه با تعیین تکلیف وضعیت مالکیت اراضی به برنامه ریزی بهتر در حوزه کشاورزی کمک می کند.
این مسوول گفت: با رفع تداخل اراضی همچنین زمینه برای صدور اسناد تک برگی مالکیتی برای زمین های باغی و زراعی که از اولویت های وزارت جهاد کشاورزی است، فراهم می شود.
استان قزوین دارای ۴۸۹ هزار هکتار اراضی کشاورزی است.
نظر شما