به گزارش خبرنگار حوزه دولت ایرنا، امروز چهارشنبه - هفتم - تیرماه- جلسه هیات دولت به ریاست آیت الله سیدابراهیم رئیسی رئیس جمهور در ساختمان پاستور برگزار شد و پس از جلسه هیات دولت وزرای کابینه با حضور در میان اهالی رسانه پاسخگویی سوالاتی از جنس دغدغه های مردمی شدند.
آیت الله رئیسی در جلسه هیات دولت امروز تصویرسازی از عملکرد دولت را موضوعی بسیار مهم برشمرد و اظهار داشت: حتی وقتی همه تصمیمات و اقدامات صحیح و سازنده هستند، اگر به وجه تصویرسازی، اطلاعرسانی و تبیین آن توجه کافی نشود، ارائه تصویر ناصحیح از عملکرد دستگاههای اجرایی میتواند هزینههای زیادی به دولت تحمیل کند.
بی اعتنایی به حاشیه سازی ها و تلاش برای امید آفرینی برای مردم
رئیس جمهور در این جلسه با تاکید بر ضرورت پیشبینی و برنامهریزی صحیح و بهروز برای اطلاعرسانی هنرمندانه، پیشگیری از بروز بسترهای تصویرسازی ناصحیح و پاسخگویی به فضاسازیها علیه دولت افزود: اگر چه اراده جدی وجود دارد تا به هر بهانه ناموجهی برای دولت حاشیهسازی و چالشآفرینی شود، اما در مقابل دستگاههای اجرایی نیز باید از همه بسترها و موضوعاتی که مستعد امیدآفرینی هستند، به نحو مناسب استفاده کنند.
خبرهای مسرت بخش برای آزای اموال بلوکه شده
وزیر اقتصاد پس از پایان جلسه دولت با حضور در جمع خبرنگاران آخرین وضعیت رایزنی ها برای آزاد سازی اموال بلوکه شده را تشریح کرد و گفت: تدابیر بسیاری خوب و رو به جلویی توسط بانکمرکزی و وزارت خارجه با طرف های خارجی اتخاذ شده و مذاکرات به خوبی پیش رفته است. امیدواریم طی روز های آتی، رئیس بانک مرکزی نتیجه مذاکرات را اعلام کنند.
صفر تا ۱۰۰ فاز ۱۱ پارس جنوبی با دولت سیزدهم
وزیر نفت هم در حاشیه هیات دولت با اعلام اینکه نصب سکوی فاز ۱۱ پارس جنوبی شب گذشته - ششم تیر - تکمیل شد، گفت: صفر تا صد امور مربوط به این فاز از پارس جنوبی در دولت سیزدهم انجام شده است و به زودی با حضور رییس جمهور افتتاح می شود.
فعال سازی دفتر روابط کار ایران در دوحه
سید صولت مرتضوی هم درباره توافقهای انجام شده در سفر وزیر کار قطر به ایران، بیان کرد: در این سفر برنامههای متنوعی از جمله اعزام کار نیروی متخصص و ماهر به کشور قطر در دستور کار قرار گرفته است.
به گفته وزیر کار مقرر شده است دفتر روابط کار ایران در دوحه فعال شود و متناسب با نیاز شرکت های قطری به مرور زمان نیروی متخصص به این کشور اعزام شوند.
۵۰۰ آمبولانس به ناوگان حوزه سلامت اضافه میشود
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در حاشیه هیات دولت با اشاره به وجود حدود سه هزار آمبولانس فرسوده در کشور و برنامهای که این وزارتخانه برای جایگزینی آنها دارد، گفت: از طریق مناقصه تلاش میکنیم حدود ۵۰۰ آمبولانس را تامین کنیم و تا دو ماه آینده این تعداد به ناوگان آمبولانسهای کشور اضافه میشود و پیگیر هستیم تا کمبودهای این بخش هم تامین اعتبار شود.
عین اللهی درباره اینکه پیش از این اعلام کرده بود دارو به میزان کافی در کشور وجود دارد، ولی برخی این موضوع را رد کردند، توضیح داد: احتمالا در این باره اشتباه متوجه شدند چرا که بنده درباره ذخایر دارو صحبت کردم و گفتم یکی از راهکارهای جلوگیری از کمبود دارو، افزایش ذخایر داروهای استراتژیک است که سبب می شود مشکلی در این حوزه ایجاد نشود.خوشبختانه در دو هفته اخیر کارهای خوبی در مجلس و دولت در موضوع دارو انجام شد.
مجلس را دور نزدهایم...
پیمان جبلی رئیس سازمان صداوسیما هم در پاسخ به این سوال که آیا صداوسیما قانون مجلس را برای نظارت بر نمایش خانگی دور نزده است؟ بیان کرد: این مصوبه، مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی است.نظارت بر صوت و تصویر فراگیر بر اساس مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی بین وزارت ارشاد و صداوسیما کاملا مشخص است و قانونی در این زمینه دور زده نشده است.
آرزویِ استعفایِ زاکانی...
علیرضا زاکانی شهردار تهران در پاسخ به خبرنگاران که صحت اخباری مبنی بر استعفایش را جویا شدند، اظهار داشت: ما تا چند وقت پیش دنبال مشکلات بازی های رایانه ای بودیم و حالا دنبال مشکلات بازی های شایعانهای هستیم. این افراد آرزوهای خودشان را می گویند.
پروژهای به نام میانکاله وجود ندارد
رئیس سازمان حفاظت محیط زیست در واکنش به ویدئوی ساخت پتروشیمی میانکاله گفت: پروژهای به نام میانکاله وجود ندارد و از لحاظ علمی، اقتصادی و نقشه آمایش استان مازندران این پروژه قابل اجرا نیست.
مجوز سران قوا برای تغییر ساعت کاری
رئیس سازمان امور اداری و استخدامی کشور هم از مجوز سران قوا برای تغییر ساعت کاری کارمندان گفت.
فناوری هوش مصنوعی در اولویت جدی
روحالله دهقانی فیروزآبادی درباره هوش مصنوعی گفت: همه کسانی که مصرف کننده هوش مصنوعی شوند تبدیل به جهان دست دوم و برده و همه کسانی که در آینده نزدیک تولید کننده و سازنده و طراح هوش مصنوعی باشند حتما جهان دست اول خواهد بود.فناوری هوش مصنوعی اولویت جدی است که اصطلاحا آن را فناوریهای برافکن مینامند؛ فناوریهایی که اگر دسترسی خوب به آن پیدا نکنیم، آن نظام برافکن میشود.
کارخانه مشترک تولید کاغذ ایران و ونزوئلا
به گفته وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی کارخانه کاغذ در ونزوئلا به دلیل داشتن آب و هوای مستعد احداث شده و دولت این کشور ۴۰۰ هزار هکتار جنگل به آن اختصاص داده است و اکنون ماشین آلات مربوطه وارد ونزوئلا شده و قرار است تیم فنی ایرانی طی روزهای آینده به این کشور اعزام شده و توان فنی آنها را مورد بررسی قرار دهند.
اسماعیلی با تاکید بر اینکه اقتضائات و ماشین آلات راه اندازی این کارخانه موجود است اما از آنجا که ونزوئلا تحریم است نیاز به سرمایه در گردش داشت که این سرمایه در تهران تامین می شود، اضافه کرد: بسیاری از کارخانه های کاغذ ما نیاز به چوب ندارند و از ضایعات یا نیشکر جنوب بهره می برند لذا دانش فنی تولید کاغذ را داریم. با این امکانی که در ونزوئلا فراهم شده، تلاش می شود در کوتاه ترین زمان کارخانه کاغذ ونزوئلا به بهره برداری برسد، ضمن اینکه امکان خوبی را در کشورهای منطقه برای بازار آن داریم، همچنین می توانیم بخشی از نیاز داخلی به کاغذ را از این محل تهیه کنیم.
نظر شما