به گزارش خبرنگار ایرنا، محمد میربابایی روز دوشنبه در بازدید از طرح های دامداری پرواری استان قزوین افزود: این میزان گوشت قرمز شامل گوساله و گوسفند از چهار میلیون و ۲۰۰هزار واحد دامی صنعتی و سنتی (روستایی) تولید شده است.
این مسوول یادآور شد: حدود ۱۸ هزار بهره بردار در زمینه تولید گوشت قرمز در استان قزوین به فعالیت می پردازند.
وی اظهار کرد: پیش بینی می شود در سال جاری بیش از ۳۳ هزار تن گوشت قرمز در استان به تولید برسد.
این مسوول با بیان اینکه تولید گوشت قرمز در استان قزوین مازاد برنیاز است بدان معنا که بخشی از نیاز سایر استان ها را نیز به این محصول تامین می کنیم،اظهار کرد: مصرف سالیانه گوشت قرمز در استان حدود ۱۴ هزار تن است و مازاد آن در اختیار بازار سایر استان ها قرار می گیرد.
مدیر دام سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین اظهار کرد: استان قزوین در تولید گوشت قرمز رتبه یازدهم کشور را داراست.
نظر شما