۵ تیر ۱۴۰۲، ۱۲:۲۳
کد خبرنگار: 911
کد خبر: 85151916
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

تولید گوشت قرمز در قزوین سه درصد رشد پیدا کرد

۵ تیر ۱۴۰۲، ۱۲:۲۳
کد خبر: 85151916
تولید گوشت قرمز در قزوین سه درصد رشد پیدا کرد

قزوین - ایرنا- مدیر دام سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین گفت: ۹ هزار و ۶۰۰ تن گوشت قرمز طی سه ماهه سال جاری در استان تولید شد که نسبت به مدت مشابه سال قبل سه درصد رشد پیدا کرد.

به گزارش خبرنگار ایرنا، محمد میربابایی روز دوشنبه در بازدید از طرح های دامداری پرواری استان قزوین افزود: این میزان گوشت قرمز شامل گوساله و گوسفند از چهار میلیون و ۲۰۰هزار واحد دامی صنعتی و سنتی (روستایی) تولید شده است.

این مسوول یادآور شد: حدود ۱۸ هزار بهره بردار در زمینه تولید گوشت قرمز در استان قزوین به فعالیت می پردازند.

وی اظهار کرد: پیش بینی می شود در سال جاری بیش از ۳۳ هزار تن گوشت قرمز در استان به تولید برسد.

این مسوول با بیان اینکه تولید گوشت قرمز در استان قزوین مازاد برنیاز است بدان معنا که بخشی از نیاز سایر استان ها را نیز به این محصول تامین می کنیم،اظهار کرد: مصرف سالیانه گوشت قرمز در استان حدود ۱۴ هزار تن است و مازاد آن در اختیار بازار سایر استان ها قرار می گیرد.

مدیر دام سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین اظهار کرد: استان قزوین در تولید گوشت قرمز رتبه یازدهم کشور را داراست.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha