به گزارش ایرنا از وزارت جهاد کشاورزی، «حمید نوری» افزود: کارگاه آموزشی و نشست علمی همافزایی برای حکمرانی متعالی سرزمین در روز چهارم تیر با عنوان و محوریت سامانههای عرفی، مشارکت آگاهانه و کسب و کار جوامع محلی ویژه مدیران کل دفاتر امور روستایی و شوراهای استانداریهای سراسر کشور و در روز پنجم تیر با عنوان مدیریت جامع حوزههای آبخیز، حکمرانی منابع طبیعی و توسعه پایدار ویژه معاونان هماهنگی امور عمرانی استانداریها و مدیران کل بحران استانهای سراسر کشور برگزار میشود.
وی، هدف از برگزاری این کارگاه و نشست را همافزایی علمی، مفهومی و کارکردی وزارتخانههای جهاد کشاورزی و کشور در چارچوب تفاهمنامهای با ستاد بحران و در راستای دستیابی به ایجاد مشارکت آگاهانه و مسوولانه همه دستاندرکاران و ذینفعان و ذیرابطان کشور برای مدیریت یکپارچه و جامع حوزههای آبخیز عنوان کرد.
این مسوول اظهار داشت: یکی از محورهای مورد تاکید سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور، تحقق فراگیری و کیفیت آموزش است و این موضوعات نیز همواره مورد تاکید یونسکو به عنوان یک سازمان فرهنگی آموزشی است.
نوری، همسویی مدیران و تصمیمگیران کشور با ادبیات مدیریت مشارکتی و جامعنگر حوزههای آبخیز در چارچوب حکمرانی متعالی سرزمین، هماندیشی و بحث و تبادل نظر برای جلوگیری از تخریب منابع طبیعی، حفاظت از عرصه حوزههای آبخیز برای مدیریت پایدار سرزمین، منابع آب، مدیرت بحرانها و مخاطرات محیطی مانند سیل، خشکسالی و ریزگردها را از جمله سیاستهای این مرکز بینالمللی در راستای اهداف سازمان منابع طبیعی کشور برشمرد.
وی افزود: بخشهای مختلف وزارت جهاد کشاورزی بهویژه مدیریت بحران وزارتخانه، مدیریت بحران وزارت نیرو، وزارت کشور و قرارگاه جهادی برای برگزاری این نشست علمی و همافزایی مشارکت کردهاند.
نظر شما