به گزارش ایرنا سیف الله رسولی روز شنبه در حاشیه جلسه کارگروه بورسیه صنعتی استان در جمع خبرنگاران افزود: طرح بورسیه صنعتی سال گذشته توسط بنیاد نخبگان به صورت آزمایشی در استان یزد اجرا شد و بسیار موفق بود، از این رو امسال اجرای این طرح به صورت سراسری در دستور کار قرار گرفته است.
وی ادامه داد: در استان زنجان هشت واحد تولیدی در استان زنجان متقاضی جذب دانشجویان جدید الورود در طرح بورسیه صنعتی شدند و یک شرکت نیز متقاضی جذب دانشجویان در حال تحصیل شده است.
رسولی اظهار داشت: در واقع در این طرح دانشجویان به ۲ صورت می توانند وارد بورسیه صنعتی شوند، به این شکل که یا در بدو ورود به دانشگاه و در مرحله انتخاب رشته می توانند کد رشته های دارای بورسیه صنعتی را انتخاب کنند و روش دوم هم این است که برخی شرکت ها از میان دانشجویان در حال تحصیل اقدام به جذب می کنند.
وی با بیان اینکه جذب دانشجویان در واحدهای تولیدی در طرح بورسیه صنعتی به صورت تضمین مشروط است، خاطرنشان کرد: در فرآیند تحصیل دانشجو در طول تحصیل یک تا یک و نیم روز نیز در واحد صنعتی حضور خواهد یافت و البته بابت این حضور بنیاد نخبگان ۲ و نیم میلیون تومان به دانشجو پرداخت می کند و مبلغ ۵۰۰ هزار تومان هم از طرف واحد صنعتی به دانشجو پرداخت می شود که در مجموع رقم پرداختی به سه میلیون تومان می رسد؛ بیمه دانشجویان نیز در این طرح با تمهیداتی انجام می شود.
رسولی اظهار کرد: اگر واحد تولیدی از حضور دانشجو در محیط کار و دانشگاه و فعالیت آموزشی و تحصیلی وی رضایت داشته باشد، بورسیه صنعتی برای سال های دوم و سوم هم ادامه پیدا می کند و در نهایت پس از پایان تحصیلات، دانشجو به صورت قطعی جذب واحد تولیدی می شود.
رییس بنیاد نخبگان استان زنجان گفت: خدمت سربازی دانشجویان پسر نیز در این طرح لحاظ شده است به این صورت که دانشجویان فاقد کارت پایان خدمت، اگر در این طرح رضایت دانشگاه و صنعت را بتوانند تا انتهای سال سوم تحصیل کسب کنند، خدمت سربازی آنان نیز در همان واحد صنعتی انجام می شود، حتی اگر واحد تولیدی متعلق به بخش خصوصی باشد.
رسولی گفت: پذیرش دانشجویان در طرح بورسیه صنعتی از طریق آزمون سراسری و به صورت نیمه متمرکز انجام می شود.
نظر شما