منیژه تندی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: مطابق ماده ۱۵ اساسنامه مدارس عشایری سرانه اعتباری دانشآموزان این مدارس به صورت ویژه و حداقل به میزان سه برابر مدارس عادی تعیین شده و در اولویت پرداخت قرار دارد.
وی با بیان اینکه هم اکنون ۱۰۴ مدرسه عشایری در استان قزوین دایر است،اظهار کرد: این سرانه در راستای تحقق عدالت آموزشی و بسترسازی توسعه متوازن، پوشش خدمات آموزشی و بهرهمندی جمعیت دانش آموزان عشایری به این مدارس واریز شد.
این مسوول تاکید کرد: هم اکنون ۶ هزار و ۵۰۰ دانش آموز در مدارس عشایری قزوین مشغول تحصیل هستند که از این تعداد بیش از پنج هزار نفر در مقطع ابتدایی تحصیل میکنند.
وی، نقش مدارس عشایری برای فراهم کردن دسترسی عادلانه به فرصتهای آموزشی را بسیار مهم ارزیابی کرد و افزود: شناسایی و جذب کودکان بازمانده از تحصیل در مناطق عشایری بهویژه در میان عشایر کوچنده دشوار است و در طول تابستان به توجه به پراکندگی جمعیت و دور دست بودن مناطق عشایری برگزاری کلاس های تابستانی در این مناطق تا حدودی با مشکل مواجه است.
معاون ابتدایی اداره کل آموزش و پرورش قزوین با تاکید براینکه آموزش با کیفیت حق تمام دانش آموزان است،ادامه داد: کلاسهای آموزشی و امتحانات پایانترم این دانش آموزان همانند سایر دانش آموزان براساس برنامه زمانبندی شده برگزار می شود.
وی با تاکید بر اینکه دانشآموزان عشایر در سه نوع مدرسه سیار، نیمه سیار و مدارس ثابت آموزش میبینند،اضافه کرد: تلاش میکنیم در طول سال تحصیلی برای ارتقای کیفیت فرایندهای یادگیری در کلاسهای مناطق روستایی و عشایری، اقدامات موثری انجام شود.
این مسوول با بیان اینکه دانش آموزان عشایری استان در مناطق ناحیه یک قزوین، بویین زهرا، الموت غربی و طارم سفلی تحصیل میکنند،افزود: کد ۴۸ مدرسه روستایی در مناطق الموت شرقی،آوج و ضیاءآباد از سال تحصیلی پیش رو به کد عشایری تغییر می کند.
استان قزوین دارای ۲۴۰ هزار دانش آموز در مقاطع مختلف تحصیلی است که ۱۲۵ هزار دانش آموز در مقطع ابتدایی است.
نظر شما