به گزارش ایرنا، روابط عمومی اداره کل راه و شهرسازی استان اصفهان روز سه شنبه به نقل از علیرضا قاریقرآن با اشاره به اقدامات بهعمل آمده برای رفع مشکل معابر آسفالت نشده محلات هدف بازآفرینی شهری اظهار داشت:این میزان قیر به ۳۵ شهر استان و مناطق ۹ و ۱۴ اصفهان اختصاص یافته است.
وی با بیان اینکه سه هزار و ۲۱۳ تن قیر رایگان مربوط به سال ۱۴۰۱ برای آسفالت معابر خاکی محلات هدف بازآفرینی شهری استان اصفهان اختصاص یافته است، عنوان کرد: ۱۸ شهرستان شامل اصفهان، هرند، برخوار، بویین میاندشت، چادگان، دهاقان، سمیرم، شاهین شهر و میمه، شهرضا، فریدن، فریدونشهر، فلاورجان، کاشان، گلپایگان، لنجان، مبارکه، نجف آباد و نطنز مشمول تخصیص قیر رایگان شدند.
مدیرکل راه و شهرسازی استان اصفهان گفت: سال ۱۴۰۰ نیز بیش از پنج هزار تن قیر برای بهسازی محلات هدف بازآفرینی شهری شهرهای مختلف استان اصفهان اختصاص یافت که این میزان در سال ۱۳۹۸، ۸۴۰ تُن و در سال ۱۳۹۷، بیش از سه هزار تُن بوده است.
وی اضافه کرد: وجود معابر خاکی و به تبع آن ایجاد شرایط نامطلوب برای زندگی مردم یکی از مشکلات بافت های فرسوده استان اصفهان بود که برای توسعه شهری، ایمنی در تردد مردم و رسیدن به استانداردهای مطلوب اقدامات ویژه ای در این زمینه انجام شد.
قاریقرآن با اشاره به نحوه تخصیص قیر به محدوده های مصوب بافت فرسوده استان اصفهان خاطرنشان کرد: ابتدا استعلام از شهرداری های استان مبنی بر ارائه مدارک و مستندات گذرهای خاکی و مضمحل بافت فرسوده انجام می شود و پس از بارگذاری قرارداد و نقشه های معابر در سامانه سبا، اخذ تاییدیه شرکت بازآفرینی شهری و ارائه ضمانت نامه از سوی شهرداریها، حواله قیر صادر میشود که در این رابطه نیز تخصیص قیر سال های قبل و مساحت محدودههای بافت فرسوده حائز اهمیت است.
به گزارش ایرنا، ۱۴ هزار هکتار بافت ناکارآمد و فرسوده شهری در استان وجود دارد که بیشترین حجم آن مربوط به شهرهای اصفهان، کاشان، خمینی شهر و نجفآباد است.
استان اصفهان بیش از پنج میلیون نفر جمعیت دارد که در ۲۸ شهرستان و ۱۰۵ شهر ساکن هستند.
هشت هزار و ۱۰۰ هکتار بافت فرسوده، سه هزار هکتار بافت تاریخی و سه هزار و ۷۸۰ هکتار سکونتگاه غیررسمی در استان اصفهان وجود دارد.
اصفهان ۲ هزار و ۳۰۴ هکتار بافت فرسوده دارد که ۲۰ درصد از مجموع مساحت این کلانشهر را شامل می شود.
نظر شما