۲۴ خرداد ۱۴۰۲، ۱۸:۰۱
کد خبرنگار: 817
کد خبر: 85140750
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

برنامه‌ریزی شغلی دانشگاه علمی‌کاربردی در قالب برنامه منسجم تضمین اشتغال

تهران- ایرنا- رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی گفت: این دانشگاه با برنامه منسجم تضمین اشتغال به دنبال برنامه ریزی شغلی است که شامل ارتقای توانمندی نیروی انسانی، بکارگیری به شکل مستقیم یا غیرمستقیم و هدایت برای خوداشتغالی و اشتغال آفرینی است.

به گزارش روز چهارشنبه گروه علم و آموزش ایرنا از روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی، میزگرد تخصصی اشتغال نوآورانه برای دانش آموختگان و فارغ‌التحصیلان با موضوع وضعیت و آینده اشتغال فارغ‌التحصیلان و برنامه‌های حمایتی در این زمینه با حضور کریمی بیرانوند معاون توسعه اشتغال وزارت کار، رضایی فر سرپرست معاونت فناوری و نوآوری وزارت علوم، حسینی نیا رییس سازمان آموزش فنی و حرفه ای و اسدی فرد معاون توسعه شرکت های دانش بنیان در سالن اصلی نمایشگاه آبادیران در محل مصلی امام خمینی (ره) برگزار شد.

حسین بلندی در این برنامه اظهار داشت: دانشگاه جامع علمی کاربردی به عنوان یکی از زیرنظام های آموزش عالی همسو با سیاست‌های کلان توسعه اشتغال به دنبال احیا و ایفای وظیفه ذاتی خود برای تسهیل در دستیابی به اشتغال اثربخش است. این دانشگاه همزمان با تغییرات مدیریتی، نسبت به بازتعریف ماموریت های بر طبق زنجیره ارزش خود همت گمارده است و انتظار می رود در برنامه‌ریزی های کلان و ارزیابی فعالیت ها این مهم به نحو مقتضی مورد توجه قرار گیرد.

بلندی افزود: در حال حاضر با درایت مقام معظم رهبری و در پی فرمایشات ایشان درخصوص ضرورت انطباق رشته های تحصیلی با نیاز بازار کار کشور، حجت بر همه ما (مسئولان) تمام است.

وی درخصوص اقدامات این دانشگاه برای ارتقای توان اشتغال‌پذیری دانش‌آموختگان گفت: بررسی عملکرد دانشگاه مبین سرلوحه قرار دادن این اصل است که این دانشگاه با برخورداری از ویژگی منحصر به فرد ارتباط مستقیم و بی واسطه با بازار کار و همکاری بخش خصوصی، بر پذیرش مطابق اولویت‌های کشور و نیازمحور کردن رشته‌های تحصیلی با تضمین بکارگیری دانش آموختگان متمرکز شده و با بهره گیری از تجارب پیشگامی در آموزش های شغلی، نسبت به پیگیری و مشارکت در تسهیل اشتغال کشور اقدام می کند.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی تصریح کرد: ایجاد تحول در آموزش های شغلی و اجرای درست آن در کشور نیازمند تغییر نگاه آموزش به گونه ای است که متضمن اشتغال پایدار دانش آموختگان باشد در این مسیر نگاه این دانشگاه، صرفاً متوجه دانشجویان دانشگاه جامع علمی کاربردی نبوده و برای هریک از جوامع هدف خاص به نحوی برنامه ریزی شده تا ارایه آموزش‌ها به صورت هدفمند و سازمان‌یافته دنبال شود. برنامه‌ریزی شغلی در این ساختار شامل ارتقای توانمندی نیروی انسانی، بکارگیری به شکل مستقیم یا غیرمستقیم و هدایت برای خوداشتغالی و اشتغال آفرینی است.

بلندی در خاتمه گفت: هماهنگی کنشگران این عرصه موجب جلب اعتماد جامعه برای رفع پدیده شوم بیکاری دانش آموختگان خواهد شد؛ بحرانی که تاکنون سرمایه زیادی از بودجه عمومی و منابع مردم صرف رفع آن شده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha