حجت السلام و المسلمین سید محمدعلی قاضی دزفولی یکشنبه شب در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: نام دزفول با دفاع مقدس پیوند خورده و سخنان بنده در نشست شورای فرهنگ عمومی در راستای حفظ و تکریم ارزشها و شهدای والامقام دفاع مقدس بود ولی برخی افراد و رسانهها برداشت ناصوابی داشتند.
وی دزفول را مظهر مقاومت دانست و ادامه داد: پایگاه چهارم شکاری بدون نام دزفول شناخته شده نیست لذا پیگیری درج دوباره دزفول در نام پایگاه به عنوان مطالبهای فرهنگی و نه سیاسی انجام شد.
امام جمعه دزفول به فداکاری مردم دزفول و افتخارآفرینی خلبانان پایگاه چهارم شکاری در طول هشت سال دفاع مقدس اشاره کرد و گفت: تمام تلاش ما در شورای فرهنگ عمومی دزفول حفظ ارزشهای دفاع مقدس و گرامیداشت یادوخاطره شهدای والامقام است.
به گزارش ایرنا مردم دزفول با تقدیم ۲ هزار و ۶۰۰ شهید نقش مهمی در پشتیبانی از رزمندگان در دوران دفاع مقدس داشتند و به رغم بمباران هوایی و زمینی و اصابت ۱۷۶ موشک دوربرد این شهر را تخلیه نکردند و همچنان به پشتیبانی از رزمندگان پرداختند.
خلبانان نیروی هوایی نیز در طول هشت سال دفاع مقدس پایگاه چهارم شکاری را خالی نکردند و همواره با نثار جان خود به دفاع از دزفول قهرمان پرداختند.
به پاس ایستادگی و مقاومت مردم دزفول در طول هشت سال دفاع مقدس، چهارم خرداد در تقویم ملی به نام روز ملی مقاومت و پایداری و روز دزفول نامگذاری شده است.
نظر شما