جواد جعفری روز جمعه در گفتگو با خبرنگار ایرنا در تشریح تسهیلات ویژه ای که گمرک های استان خراسان رضوی به شرکتهای دانش بنیان ارایه می دهند، افزود: این کالاها باید هایتک (با فناوری بالا) بوده و واردات آنها در پروسه اداری، زمان بر باشد که در این صورت برای تسریع در ترخیص کالا و رساندن آن به شرکتهای دانش بنیان با تایید معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، کالا قابل ترخیص خواهد بود.
وی اظهار داشت: از سوی دیگر گمرکات خراسان رضوی انبارهای اختصاصی در اختیار شرکتهای دانش بنیان قرار می دهند تا بتوان برخی از کالاهای وارداتی که شرکتهای مزبور قصد مهندسی معکوس آن را در طرحهای تولید و توسعه دارند، با اخذ مجوز از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری بدون گذراندن تشریفات گمرکی در اختیار دانش بنیانی ها قرار داده شود.
ناظر گمرکات خراسان رضوی گفت: صدور ضمانت نامه های بانکی بلندمدت و واگذاری انبارهای اختصاصی به کالاهای مورد نظر شرکتهای دانش بنیان از دیگر خدماتی است که توسط گمرکات این استان به این شرکتها ارایه می شود.
بیشتر بخوانید:
خدمات تخصصی به شرکتهای دانشبنیان در ۱۰ گمرک کشور انجام میشود
معافیت گمرکی به ۵۰۰ شرکت دانشبنیان تعلق گرفت
به گزارش ایرنا، خراسان رضوی با وسعت ۳۹۴ هزار و ۶۱۱ کیلومتر مربع، پنجمین استان پهناور کشور است که با ترکمنستان ۵۳۱.۶ کیلومتر و با افغانستان ۳۰۲ کیلومتر مرز مشترک دارد. این استان در مسیر تجارت خارجی با کشورهای آسیای میانه قرار گرفته است و افغانستان نخستین هدف صادراتی و تجاری خراسان رضوی به شمار می رود.
خراسان رضوی دارای پنج گمرک در دوغارون، لطف آباد، باجگیران، سرخس و مشهد و ۲ بازارچه باجگیران و دوغارون است که مراودات داخلی و خارجی استان با کشورهای دیگر از این گمرک و بازارچه های مرزی انجام می گیرد.
نظر شما