به گزارش خبرنگار ایرنا محمد مهدی مجذوبی روز پنجشنبه در همایش روز جهانی غذا بیان کرد: رییس دانشگاه علوم پزشکی استان همدان تاکید کرد: غذا یکی مولفه های موثر در حوزه سلامت، پیشگیری از بیماری های غیرواگیر و عفونی است بنابراین باید توجه خاص به ایمنی غذا داشت.
مجذوبی افزود: مصرف بالای کربوهیدرات، قند و چربی سهم بالایی در بروز بیماری دارد و طبق آخرین آمار ۶۵ تا ۷۰ درصد این موارد در بروز بیماری ها قلبی و عروقی، سرطان ها تاثیر دارد.
وی با بیان اینکه همه تلاش می کنند ایمن ترین غذا به دست مردم برسد ، افزود: بخش بزرگی از بیماری ها از طریق غذای ناسالم منتقل می شوند و سالانه میلیون ها نفر در جهان به علت مصرف غذای ناسالم به انواع بیماری ها مبتلا می شوند.
رییس دانشگاه علوم پزشکی استان همدان اظهار داشت: بخشی از بیماری ها ناشی از سموم و مواد شیمیایی است که در محصولات استفاده می شود بنابراین با توجه به حساسیت این بخش می طلبد دقت بیشتری شود تا سالم ترین مواد غذایی به دست مردم برسد.
مجذوبی ادامه داد: میزان استفاده از مواد نگهدارنده و افزودنی ها از مواردی است که به صورت مستمر توسط کارشناسان علوم پزشکی آزمایش و نظارت می شود.
وی اظهار داشت: در بخش مواد غذایی فرآوری شده کاهش ۲۵ درصدی قند، چربی و نمک در طول پنج تا هفت سال یکی از برنامه ها است که به این عدد دست یافته ایم.
رییس دانشگاه علوم پزشکی استان همدان افزود: مسئولان این دانشگاه در این باره با حساسیت ورود کرد و با برگزاری جلسات متعدد نسبت به تامین سلامت غذایی مردم تلاش کرده است.
مجذوبی ادامه داد: گواهی بهداشت برای محصولات فرآوری شده در استان صادر می شود و استانداردهای سختگیرانه در این باره پیش بینی شده است.
وی گفت: در زمینه گواهی انطباق برای محصولات، پیشتر محصولات همدان برای دریافت این گواهی به دیگر استان منتقل و از آن استان صادر می شد اما از سال گذشته این مشکل رفع شد.
نظر شما