به گزارش ایرنا، حجت الاسلام و المسلمین رضا نوری روز چهارشنبه در شورای هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد خراسان شمالی با تاکید بر برگزاری برنامه های اوقات فراغت دانش آموزان با محوریت مساجد اظهارکرد: مساجد و برنامه های اوقات فراغت با محوریت خانه های خدا، بهترین مکان گفت و گو با نوجوانان و تبیین محتواهای تربیتی است.
وی افزود: محتوای ارزشمند و تربیتی به نوجوانان و جوانان در کنار کلاس های آموزشی و ورزشی مدنظر در پایگاه های اوقات فراغت نیز ارایه شود.
رییس شورای هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد خراسان شمالی با تأکید بر محور قرار دادن مساجد در برنامه ریزی ها، بیان کرد: آموزش ها و برنامه های طراحی شده در مساجد موجب ایجاد پیوند و ارتباط بین نوجوانان و جوانان و امام جماعت می شود.
حجت الاسلام و المسلمین نوری، به محتوای تربیتی و ارایه یک برنامه اخلاقی برای دانش آموزان در ایام فراغت تاکید کرد و گفت: باید از مربی ها و مدرسان متخصصان آگاه به مسایل تربیتی در کنار ورزش و هنر استفاده کرد.
هم افزایی دستگاه ها در اوقات فراغت دانش آموزان
دبیر شورای هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد خراسان شمالی در ادامه به پشت سر گذاشتن اغتشاشات و شرایط حساس ایجاد شده توسط دشمن اشاره کرد و افزود: نیازمند فضای همدلانه در فعالیت های فرهنگی به ویژه فعالیت های اوقات فراغت دانش آموزان هستیم، مشارکت تمامی دستگاه ها در برنامه های اوقات فراغت را خواستار شد و ضروری دانست.
تقی صادقی بیان کرد: دبیرخانه پایگاه های اوقات فراغت بر عهده آموزش و پرورش قرار گرفته و دستگاه ها ظرفیت های خود را به این دبیرخانه اعلام و برگزارکنندگان نیازهای خود را از طریق آن، درخواست و پیگیری کنند.
وی در ادامه همچنین از دستگاه های مربوطه خواست تا آمار امکانات و ظرفیت های ازجمله ورزشگاه ها، استخرها، اردوگاه ها، مدارس و فضاهای آموزشی را برای فعالیت های اوقات فراغت در اختیار دبیرخانه قرار دهند.
دبیر شورای هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد خراسان شمالی در بخشی دیگر با عنوان اینکه برنامه های اوقات فراغت تاکنون در ۱۰۰ پایگاه اوقات فراغت کانون های مساجد برنامه ریزی شده است گفت: نقش کمیته پشتیبانی در استفاده از مسوولیت اجتماعی صنایع و احصای میزان مشارکت این صنایع دارای اهمیت است.
نمایندگان دستگاه های مربوطه و حاضر در رابطه با غنی سازی اوقات فراغت در پایان این نشست علاوه بر ارایه مهمترین برنامه های خود در ایام تابستان برای ارایه امکانات موجود و هم افزایی در برنامه های اوقات فراغت اعلام آمادگی کردند.
خراسان شمالی با جمعیت یک میلیون نفری در شمالشرق کشور واقع است که نیمی از جمعیت آن در روستاها ساکن هستند.
۱۸۹ هزار و ۸۳۶ دانش آموز خراسان شمالی در بیش از ۲ هزار باب آموزشگاه استان زیر نظر ۱۹ هزار نفر معلم تحصیل می کنند که از این تعداد ۱۰۸ هزار دانش آموز در مقطع ابتدایی و مابقی متوسطه است.
در مجموع ۴۸ درصد دانش آموزان استان را دختران تشکیل می دهند و ۳۸ درصد دانش آموزان در مناطق روستایی مشغول به تحصیل هستند.
نظر شما