به گزارش ایرنا، مسوول کانون نویسندگان دزفول پنجشنبه شب در آیین رونمایی از این کتابها در خانه تیزنو دزفول گفت: کتاب " تاریکی در گیومه" نوشته راضیه مقدمی نیا با موضوع مجموعه داستانهای دفاع مقدس با محوریت دزفول رونمایی شد.
راضیه مقدمی نیا افزود: همچنین کتاب " مردمک های روشن" نوشته حدود ۱۱ نویسنده دزفولی با موضوع دفاع مقدس و مباحث ریالیستی اخیرا منتشر شده که رونمایی شد.
وی که خود پنج جلد کتاب چاپ کرده و ۲ کتاب در دست چاپ دارد، افزود: کتاب " آسمان خاکستری" نوشته یک نوجوان به نام انیس امجدی نیز با موضوع دنیای نوجوانی رونمایی شد.
مقدمی نیا گفت: کانون نویسندگان دزفول از ۱۵ سال پیش تاکنون پنج جلد کتاب منتشر کرده ولی اعضای این کانونزیر نظر اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی بیش از ۳۰ جلد کتاب در حوزه کودک و بزرگسال نتشر کردهاند به علت نبود اعتبار رونمایی نشدند.
وی با بیان اینکه فروش کتابها به علت نبود تبلیغات و رونمایی نشدن، مورد استقبال قرار نمیگیرد، افزود: کتاب دختر شجاع دزفول کتابی در حوزه کودک و نوجوان در مورد موشک باران است که امسال در نمایشگاه کتاب رونمایی شد.
عظیم محمودزاده نویسنده دزفولی نیز ضمن معرفی مبانی ومحورهایی که نویسندگان جوان میتوانند ورود کنند، گفت: حوزههای زیادی در دزفول جای کار دارند؛ برخی معضلات شهری آزاردهنده است و در برخی موارد برای پیدا کردن یک جای پارک باید زمان زیادی سپری شود که نیاز است نویسندگان در قالب گزارش، داستان و مقاله به معضلات شهری دزفول بپردازند.
وی افزود: نویسندگان باید به مسائل دیگر شهری نیز ورود و معضلات را گوشزد کنند تا به گوش مسوولان برسند و تغییری ایجاد شود.
این نویسنده دزفولی ادامه داد: نویسندگان جلودار جامعه هستند که می توانند خط و مشی جامعه را تغییر دهند.
در این آیین از نویسندگان حوزه کودک دزفول پریا احتشامی و آرسام امرایی تجلیل شد.
۲۰۰ ویژه برنامه به مناسبت چهارم خرداد روز مقاومت و پایداری- روز دزفول تدارک و اجرا شد.
به گواه آمار، دزفول تنها شهر اشغال نشدهای است که مورد شدیدترین حملات موشکی و بمباران هوایی و زمینی قرار گرفت اما هرگز تسلیم نشد.
اصابت ۱۷۶ موشک دوربرد، ۲ هزار و ۵۰۰ گلوله توپ و ۳۳۱ راکت هواپیما در هشت سال جنگ هم نتوانست مقاومت و پایداری مردم دزفول در هم شکند.
به پاس این پایداری در هفتمین سال جنگ تحمیلی، به پیشنهاد دولت وقت، دزفول به عنوان شهر نمونه مقاومت کشور معرفی و در چهارم خرداد ۱۳۶۶ لوح زرینی به مردم دزفول اعطا شد.
همچنین چهارم خرداد به نام روز مقاومت و پایداری مردم دزفول در تقویم جمهوری اسلامی نامگذاری شد.
نظر شما