محمد سلیمانی، روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهارداشت: جوانان این نهاد از ظرفیت و توانایی بالایی در ارائه خدمات به مناطق محروم برخوردارند کما اینکه بخش قابل توجهی از برنامههای هر ساله را نیز به این موضوع اختصاص میدهیم.
وی اضافه کرد: آموزش و ارائه مهارتها با هدف کاهش آسیب های اجتماعی در مناطق حاشیهای نیز از جمله برنامههای هر ساله معاون جوانان جمعیت هلال احمر به شمار میرود که در سالجاری قصد افزایش آن را داریم.
معاون جوانان جمعیت هلال احمر اصفهان ادامه داد: به ویژه مسائل فرهنگی اقشار حاشیه نشین و مناطق کم برخوردار از جمله مباحثی محسوب میشود که با مشارکت جوانان میتوان برای ارتقا و بهبود آن کوشید.
وی گفت: تخصصی گرایی و آموزش های تکمیلی و اختصاصی به جوانان هلال احمر از جمله دیگر برنامه های ما در ماههای پیش رو خواهد بود تا هر چه بیشتر اعضا و تشکلهای تخصصی داشته باشیم.
سلیمانی با بیان اینکه سپردن امور به جوانان راهکار مناسبی برای حصول نتایج مثبت است، افزود: بر همین اساس با نهادهای مرتبط جلساتی برگزار کردیم تا بخشی از برنامه ها به جوانان در قالب تشکل ها محول شود.
به گزارش ایرنا، استان اصفهان اکنون سه هزار و ۸۷۵ نجاتگر و امدادگر و ۱۵ هزار داوطلب ثبت شده در سامانه هلال احمر دارد و شمار اعضای فعال جوان عضو رسمی سامانه این نهاد به ۶۵ هزار نفر رسیده و نسبت به پارسال حدود ۱۰۰ درصد افزایش یافته است.
۸۵ محله کمتر برخوردار در استان اصفهان شناسایی شده و ۱۵ محله در شهر کاشان و ۷۰ محله در سایر شهرهای استان در اولویت محرومیت زدایی قرار گرفته است.
نظر شما