مهدی غیب الهی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا در خصوص میزان تولید گوشت مرغ در استان افزود: اکنون روزانه بین ۸۰ تا ۱۰۰ تن گوشت گرم مرغ در استان تولید می شود و مصرف روزانه استان نیز بین ۶۰ تا ۷۰ تن است.
وی اظهار کرد: بخشی از تولید گوشت مرغ مازاد بر مصرف استان یزد به استان های همجوار به خصوص استان کرمان ارسال می شود.
غیب الهی در پاسخ به این سوال که چرا در برخی فروشگاه و مراکز عرضه در اول صبح مرغ گرم موجود نیست، پاسخ داد: فروشگاههایی که ماشین حمل و نقل یخچالدار دارند اول وقت روز می توانند مرغ مورد نیاز خود را از کشتارگاه تامین کند، اما چون تعداد خودروهای یخچالدار نسبتا کم است، توزیع مرغ در سطح شهر طول می کشد و در برخی واحدهای صنفی بعد از ظهرها توزیع انجام می شود.
غیب الهی خاطرنشان کرد: عرضه مرغ از کشتارگاه ها بعضا تا ساعت ۱۲ هر روز طول می کشد و قیمت مصوب مرغ گرم نیز در استان هر کیلو ۷۳ هزار تومان است.
بیش از ۷۰۰ واحد مرغدارای در استان یزد فعال است.
نظر شما