حسن ملکی زاده روز شنبه در نشست بررسی مسایل درمانی شهرستان گناوه اظهار کرد: پارسال ۱۲۹ میلیارد تومان هزینه بیمارستان امیرالمؤمنین (ع) گناوه شد درحالیکه درآمد این بیمارستان فقط ۲۹ میلیارد تومان بود.
وی افزود:درآمد بیمارستان سوانح سوختگی گناوه ۴ میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان بوده و بالغبر ۹ میلیارد تومان برای سرپا ماندن بیمارستان از دانشگاه به بیمارستان کمک شد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر اضافه کرد: ۱۲ پزشک متخصص در سال ۱۴۰۱ به بیمارستان امیرالمؤمنین (ع) گناوه اضافه شده است و در حال حضور ۳۴ متخصص در حال ارائه خدمات هستند.
بازسازی اتاق عمل، بخش اطفال و اورژانس بیمارستان گناوه در دستور کار است
وی گفت: فرسودگی برخی از بخشها از جمله اتاق عمل، بخش اطفال و اورژانس از دیگر مشکلات بیمارستان امیرالمؤمنین (ع) گناوه است که تعمیر آنها در دستور کار ویژه دانشگاه است .
ناوگان اعزام نیز برای بیمارستان گناوه در مرحله خرید است
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر با بیان اینکه ناوگان اعزام نیز برای بیمارستان گناوه در مرحله خرید است گفت: رادیولوژی ثابت برای بیمارستان سوانح سوختگی و امیرالمؤمنین (ع) گناوه در دست اقدام است و همچنین خرید سونوگرافی بیمارستان با اعتبار نزدیک ۹ میلیارد تومان نیز در دستور کار داریم.
وی با اشاره به نوسازی و بهسازی تجهیزات بیمارستانی افزود: سیتیاسکن بیمارستان امیرالمؤمنین (ع) گناوه در حال حاضر کار میکند و یک دستگاه جدید نیز درخواست دادهایم که در صف تخصیص است.
MRI شهرستان گناوه جزو برنامههای دانشگاه علوم پزشکی بوشهر است
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر اظهار کرد: MRI شهرستان گناوه جزو برنامههای این دانشگاه است و باید فرآیند آن طی شود .
ملکی زاده با بیان اینکه دیالیز بیمارستان گناوه فعال است افزود: برای دیالیز بیمارستان استان بوشهر در حال حاضر ۴ میلیارد تومان هزینه میشود و ۵ دستگاه دیالیز به بیمارستان گناوه تحویل داده شده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر اظهار کرد: بهداشت و درمان حوزه هزینههای اجتنابناپذیر است و متفاوت با سایر حوزههاست چون سلامت با جان مردم سروکار دارد.
وی گفت: جابهجایی بیمارستان سوانح و سوختگی گناوه علمی و منطقی نبوده و با قویترین شکل ممکن برای ادامه کار این بیمارستان حمایتهای لازم انجام میشود .
دکتر ملکی زاده با بیان اینکه طرح خودگردانی یکی از مشکلات زیربنایی است که بیمارستانهای ما دارند گفت: طرح خودگردانی به این معناست که بیمارستان بهجز حقوق پرسنل رسمی که از طرف دولت و اعتبارات جاری مصوب دانشگاه و مصوب وزارت بهداشت پرداخت میشود، تمامی هزینه از اضافهکار پرسنل، کارانه، کارکرد پزشک، ساعت کارکرد پزشکان، پزشکان ساعتی، تجهیزات باید از محل درآمد اختصاصی آن بیمارستان حاصل شود.
وی با تأکید بر اینکه طرح خودگردانی بیمارستانها بزرگترین و اساسیترین چالش بیمارستانهاست اضافه کرد: خدمات اجتنابناپذیر باید ارائه شود اما هزینه بیمارستان باید از محل درآمد بیمارستان و از محل تعرفههای دولتی مصوب حاصل شود.
دکتر ملکی زاده با بیان اینکه دانشگاه علوم پزشکی بوشهر ماهیانه فقط ۱۴۰ میلیارد تومان حقوق پرداخت میکند افزود: برخی دستگاههای اجرایی بزرگ یک مأموریت مشخص دارند اما حوزه سلامت دارای تنوع بسیار زیاد مأموریت است.
وی تصریح کرد: سال گذشته نزدیک ۱۰ میلیارد تومان اضافهکار ماهانه، ۱۰ میلیارد تومان کارانه پرداخت شده است و علاوه بر این موارد حقوق پرسنل شرکتی، نیروهای ۸۹ روزه، شرکتی حجمی، نیروهای آوای سلامت باید از محل درآمدهای اختصاصی پرداخت شود و این موارد بهجز تعمیرات و تجهیزات است که باید از محل درآمد اختصاصی پرداخت شود.
نظر شما