به گزارش ایرنا از سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور، «غلامحسین حسینی نیا» در نشست مشترک با مجمع خیرین کشور بیان داشت: این سازمان در راستای آموزههای دینی و سنتهای حسنه اسلامی نظیر هبه، وقف و ... و به منظور عملیاتی کردن اصل مشارکت و مسؤلیت اجتماعی در پیشبرد و گسترش نهضت مهارت آموزی در کشور با بهره گیری از ظرفیت های مادی و معنوی خیرین نسبت به جلب کمکهای اشخاص حقیقی و حقوقی اقدام کرده است.
وی با اشاره به اهمیت نقش مشارکت خیرین در گسترش آموزشهای مهارتی، عنوان کرد: خیرین نیک اندیشان می توانند با استفاده از ظرفیت قانون کمک اشخاص حقیقی و حقوقی به سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور و استفاده از روشهای بدیعی مانند نذر مهارت رویکرد نوینی در عرصه کار خیر پدیدآورند.
رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای، اظهار داشت: تصویب قانون کمک اشخاص حقیقی و حقوقی به سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور در مجلس شورای اسلامی، ابلاغ آئین نامه اجرایی قانون کمک اشخاص حقیقی و حقوقی به سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور در هیأت دولت، ثبت مجمع خیرین مهارت در ۵ استان کشور برای نخستین بار در سطح کشور، جلب ۳ هزار و ۸۰۰ میلیون ریال مشارکت نقدی برای نخستین بار، تجهیز کارگاه ها به میزان یک هزار و ۸۰۰ میلیون ریال با رشد ۲۶۰ درصد نسبت به ادوار گذشته، تأمین مواد مصرفی به میزان ۳ هزار و ۵۰۰ میلیون ریال، اهداَی ۱۰ هزار و ۶۰۰ متر مربع زمین معادل ۱۰درصد کل زمین های اهدا شده و اهدای ۱۲ هزار و ۶۰۰ متر مربع بنا معادل ۶۷ درصد کل ابنیه اهدا شده به سازمان پس از انقلاب اسلامی از جمله اقدامات سازمان از ابتدای دولت سیزدهم تا کنون بوده است.
وی با ابراز امیدواری از مشارکت عمومی تمامی خیرین در طرحهای مهارتی سازمان، گفت: جلب مشارکت به میزان یک هزار و ۲۰۰ میلیون ریال با رشدی معادل ۱۳۰ برابر نسبت به سال ۱۴۰۱ از برنامه های سال جاری سازمان می باشد.
حسینی نیا، مشارکت خیرین مهارتی را راه گشای توسعه مهارت آموزی در کشور دانست و افزود: خیرین در امور عام المنفعه، مانند مدرسه سازی، تأمین اماکن بهداشتی و درمانی و ... نشان دادهاند که تا حصول نتیجه، پای کار هستند و از این رو، ایجاد تعامل با مجمع خیرین مهارتی، با هدف گسترش مهارت آموزی در کشور ضروری است.
وی خاطرنشان ساخت: حضور خیرین مهارتی، پشتوانه و قوت قلبی برای سازمان آموزش فنی و حرفهای در تحقق اهداف و مسئولیتهای محوله در مسیر خدمتگذاری به مردم میباشد و این عزیزان موضوع نیاز توسعه مهارت آموزی را به خوبی دریافته اند، ما نیز با بهره مندی از حمایتهای این تشکلهای خودجوش و مردم نهاد، تمام توان خود را به کار میگیریم.
رئیس سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور در پایان جلب مشارکت به میزان ۷ هزار و ۲۳۶ میلیون ریال طی سال های ۱۴۰۲ لغایت ۱۴۰۶ را از برنامه های در دست اقدام این سازمان برشمرد.
بر اساس این گزارش، در این جلسه مشترک که به میزبانی مجمع خیرین کشور و با حضور معاون وزیر و رئیس سازمان، معاون پژوهش برنامه ریزی و سنجش مهارت و مدیر مسابقات ملی و بینالمللی مهارت برگزار و راهکارهای مشارکت جمعی خیرین در پیشبرد اهداف سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور تبین شد.
نظر شما