وکیل حقوقی تهران یکی از انواع بزرگ وکلایی است که در مسیر قانونی فعالیت می کنند. در واقع می توان وکیل حقوقی در تهران و وکیل کیفری را وکلای مسیر قضایی و قانونی در ایران دانست. در کنار این دسته از وکلا، وکلای مدنی نیز وجود دارند. در واقع اگر بخواهیم دسته بندی دقیق تری ارائه دهیم وکلا به دو دسته قانونی و مدنی تقسیم می شوند. وکیل مدنی کسی است که برای انجام برخی امور اجتماعی و دولتی مربوط به افراد با اخذ وکالتی مشخص و قانونی اقدامات لازم را انجام می دهند.
وکیل مدنی نیاز به مدرک یا تخصص خاصی ندارد، اما در خصوص وکل قانونی که به دو دسته وکیل کیفری و حقوقی تقسیم بندی می شود داستان متفاوت است. این دسته از وکلا زمانی می توانند در مسیر قانونی فعالیت کنند که مدارک و تخصص لازم را داشته باشند. مهمترین و اساسی ترین مدارک این افراد داشتن مجوز وکالت پایه یک دادگستری است.
اما سوالی که در این جا وجود دارد این است که ما از یک وکیل حقوقی تهران چه انتظاراتی می توانیم داشته باشیم؟ در کلام ساده تر در چه موقعیت هایی می توانیم از یک وکیل حقوقی تهران بخواهیم که در کنار ما حضور داشته باشد؟ در چه موقعیت های زمانی یا مکانی از گروه وکلای پارسا بخواهیم که بهترین انواع وکلا در گروه حقوقی یا کیفری را به ما معرفی کنند؟ این ها مهمترین شرایطی است که در ادامه آن ها را مورد بررسی قرار خواهیم داد.
کارکرد یک وکیل در جامعه چیست؟
تا کنون به این سوال فکر کرده اید که کارکرد یک وکیل در جامعه چیست؟ در واقع بسیاری از ما این تصور را داریم که از یک وکیل تنها باید در موقعیت های قضایی و قانونی استفاده کرد. در کلام ساده تر در کشورهایی مانند ایران این تصور وجود دارد که یک وکیل تنها به عنوان مدافع در دادگاه های قانونی حضور دارد. بنابراین تنها کارکردی که در این چنین جوامعی برای وکیل در نظر گرفته می شود دفاع از موکل در مسیر قضایی است.
اما برای این که بتوانیم جنبه ای دیگر از کارکرد یک وکیل در جنبه های حقوقی یا کیفری را کشف کنیم بهتر است کمی به مفهوم قانون نگاه کنیم. قانون به دنبال ایجاد رابطه ای منطقی در جامعه است. در کلام ساده تر قانون تعریف می شود که بتواند روابط را تنظیم کند و آن ها را تحت چارچوب های خاصی تعریف نماید. بنابراین اگر بخواهیم ساده تر بیان کنیم قانون بر اساس روابط تعریف می شود. از این رو با پیچیده تر شدن روابط و گسترش آن ها قوانین نیز گسترده تر می شوند. از این روست که امروز در موقعیتی قرار داریم که با پیچیده ترین نوع قانون در سراسر دوران زندگی بشریت روبه رو هستیم.
از طرف دیگر فهم و دانش قانون از اصول اولیه زندگی در جامعه محسوب می شود. در واقع می توان گفت که هر فردی در جامعه باید بتواند بر اساس موقعیت مکانی یا زمانی خود از قوانین آگاه باشد. این پارادوکس مهم در جامعه به واسطه عنصری به نام وکیل برطرف می شود. در واقع یک وکیل به عنوان مترجم قانون سعی می کند قوانین را به زبانی ساده به سطح جامعه منتقل کند. در کشورهایی جهان اول این کارکرد وکیل اهمیت دوچندانی دارد. زیرا به واسطه این اتفاق امکان کاهش تعارض های ناشی از عدم درک قانون به وجود می آید و این یعنی جامعه از نظر روانی، زمانی و مالی چند گام به پیش می رود. اینجاست که می توان گفت که به غیر از دفاع از موکل در مسیر قضایی می توان از یک وکیل انتظار مشاوره قانونی و قضایی را در موقعیت های مختلف داشته باشیم. گروه وکلای پارسا بر اساس هر دو نوع کارکرد وکلا می تواند بهترین گزینهها را به شما معرفی کند.
وکیل حقوقی تهران و حوزه کاری آن
تا به اینجا دانستیم که از وکلا چه انتظاراتی می توانیم داشته باشیم. اما حال سوال این است که حوزه کاری یک وکیل حقوقی تهران چیست؟ به طور کلی قانون در بخش حقوقی به حقوق هر فرد در جامعه می پردازد. در کلام ساده تر در این بخش از قانون مشخص می شود که هر فرد از چه چارچوب هایی باید پیروی کند و در هر موقعیت زمانی یا مکانی چگونه می تواند از حقوق خود بهره مند شود. از این رو می توان حدس زد که حوزه کاری وکلا در بخش حقوقی بسیار گسترده است.
بنابراین شما پیش از انتخاب یک وکیل باید به بتوانید نیاز قانونی خودتان را به درستی تشخیص دهید. در واقع شما باید بدانید که حوزه حقوقی دعوی شما چیست. برای این مسئله شما می توانید به سادگی از مشاوران گروه وکلای پارسا کمک بگیرید.
*** محتوای این مطلب تبلیغاتی است و ایرنا مسئولیتی درباره آن ندارد.
نظر شما