ساماندهی کشتارگاه های دام کهگیلویه و بویراحمد ضرورت دارد

یاسوج- ایرنا- مدیرکل دامپزشکی کهگیلویه و بویراحمد گفت:ساماندهی هفت کشتارگاه نیمه صنعتی استان نیازی ضروری برای سلامت مصرف کنندگان گوشت قرمز است.

مختار رجائی فر روز سه شنبه در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار ایرنا افزود: این کشتارگاه ها در شهرهای مختلف کهگیلویه و بویراحمد اغلب به دلیل نداشتن سیستم های اتاق سرد برای نگهداری،نبودن خودروهای ویژه حمل لاشه و غیربهداشتی بودن شیوه دفن دارای نقصان های جدی است.

وی با اشاره به نیاز ضروری کشتارگاه های دام به اتاق پیش سرد تاکید کرد: نگهداری لاشه‌ دام به مدت ۲۴ ساعت در اتاق پیش ‎سرد باعث از میان رفتن ویروس ‎ها و عوامل بیماری‎ زا از جمله تب کریمه کنگو، بروسلوز ( تب مالت ) می‎ شود.

رجایی فر بیان کرد: این مراکز خدماتی باید به چاه سبتیک،خط کشتار ریلی تجهیز شود تا کشتار بر روی زمین انجام نشود.

مدیرکل دامپزشکی کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: کشتارگاه صنعتی یاسوج تنها مرکز کشتار دام استاندارد استان است.

رجایی فر اضافه کرد: در زمان حاضر سه کشتارگاه صنعتی طیور در شهرهای یاسوج (۲ باب )و دوگنبدان (یک) جمعاً با ظرفیت هشت هزار قطعه در ساعت فعالیت می کند.

وی ادامه داد:بزرگترین پروژه احداث کشتارگاه صنعتی طیور لیشتر واقع در شهرستان گچساران تا ۶ ماه آینده به بهره برداری کامل می رسد.

رجایی فر گفت: این طرح با سرمایه گذاری یکهزار و ۳۰۰ میلیارد ریال توسط بخش خصوصی در زمینی به مساحت ۵۰ هزار مترمربع در حال ساخت است.

وی افزود: سالن‌های ذبح و بسته بندی ، انبار سردخانه و تصفیه خانه از بخش‌های در حال ساخت این مجموعه است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha