۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۴:۵۱
کد خبر: 85098276
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

۸۸ درصد حریم خطرناک شبکه برق در خراسان رضوی برطرف شد

۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۴:۵۱
کد خبر: 85098276
۸۸ درصد حریم خطرناک شبکه برق در خراسان رضوی برطرف شد

تربت‌حیدریه - ایرنا - قائم مقام مدیر عامل شرکت توزیع برق خراسان رضوی گفت: ۸۸ درصد حریم‌های خطرناک شبکه برق (حد فاصل بین شبکه برق تا بنای ساختمان مسکونی) این استان، از محل اعتبارات اختصاص یافته توسط شرکت توانیر طی پارسال برطرف شد.

به گزارش خبرنگار ایرنا، علیرضا خدابنده روز دوشنبه در آیین بیست و هشتمین همایش علمی، تخصصی، بهداشت و سلامت، ایمنی و محیط زیست (HSE) شهرستان‌های جنوب خراسان رضوی که در تربت‌حیدریه برگزار شد، افزود: ۱۲ درصد باقی مانده حریم های خطرناک شبکه برق در استان خراسان رضوی امسال برطرف خواهد شد.

وی با بیان اینکه حریم خطوط نیروی برق به ۲ نوع زمینی و هوایی تقسیم می شود، گفت: حریم زمینی ۲ نوار در طرفین مسیر خط و متصل به آن از سطح زمین است که عرض هر یک از این ۲ نوار در این تصویب نامه تعیین شده است. حریم هوایی نقاطی در هوا در امتداد هادی و به شکل مستطیل ناشی از اعمال حریم های افقی و عمودی است که باید رعایت شود و فقدان آن خطرناک است.

خدابنده بیان کرد: طبق ارزیابی انجام شده در خصوص حریم خطرناک شبکه برق، مشخص شد مقصر اصلی مشترکان بوده و چند بار به صورت کتبی اخطار ایمنی‌سازی و دفع حریم خطرناک ابلاغ شده، اما نسبت به آن بی‌توجهی کرده اند.

۸۸ درصد حریم خطرناک شبکه برق در خراسان رضوی برطرف شد


قائم مقام مدیر عامل شرکت برق خراسان رضوی در بخش دیگری از سخنانش گفت: پارسال همچنین هزار و ۵۴۰ کیلومتر از شبکه انتقال برق استان (به جز شهر مشهد) به کابل خودنگهدار تبدیل شد و امسال نیز ۲ هزار و ۳۰۰ کیلومتر دیگر را در دستور کار قرار داده‌ایم.
وی افزود: این بدان خاطر است که شبکه‌های فشار ضعیف ما از جنس سیم مسی و فاقد روکش است و با توجه به افزایش قیمت مس، در معرض سرقت قرار گرفته‌اند.
خدبنده بیان کرد: لذا برای پیشگیری از سرقت و نیز محقق کردن شرایط ایمن، بهره‌برداری از نظر حوادث و اتفاقات، اقدام به جایگزینی کابل خودنگهدار کرده ایم.

دستگاههای دولتی بیشترین بدهی را به شرکت برق دارند
معاون فروش و خدمات مشترکان شرکت توزیع نیروی برق خراسان رضوی نیز گفت: اکنون در سطح استان سه میلیون مشترک اعم از خانگی، اداری، صنعتی و کشاورزی داریم که از این تعداد تنها یک میلیون و ۶۰۰ هزار مشترک به شهرستان مشهد اختصاص دارد.
مهندس مهدی دهقان افزود: در بین مشترکان ما، با کمال تاسف بیشترین میزان بدهکاران به دستگاه‌های دولتی اختصاص دارند.
وی تصریح کرد: اهمیت این موضوع زمانی بیشتر مشخص می‌شود که همگان بدانند برخی شهروندان از نحوه مدیریت سیستم‌های سرمایشی ادارات گلایه‌مند و مدعی هستند وقتی وارد اداره‌ای می‌شوند، تحمل سرما را ندارند.
دهقان ادامه داد: با توجه به تاکید دولت، امسال سرفصل اعتباری خاصی در سازمان برنامه بودجه تعریف و مقرر شده است چنانچه ظرف ۶ ماه اقدام به تسویه هزینه آب و برق خود نکنند، سازمان برنامه و بودجه میزان بدهی ادارات را از برنامه حسابداری خزانه کسر خواهد کرد.
وی در پیوند با برنامه جدول خاموشی تابستان نیز گفت: هر چند بنا نیست برنامه‌های امسال ما نسبت به پارسال سختگیرانه‌تر نباشد و با وجود راه‌اندازی نیروگاه‌های جدید در سطح استان، اما با این حال به دلیل ناترازی در مصرف و تولید، موضوع مدیریت در توزیع، اعمال خواهد شد.
مدیر شرکت برق تربت‌حیدریه نیز در حاشیه همایش به خبرنگار ایرنا گفت: هدف از برگزاری همایش یک روزه، ایجاد فرهنگ ایمنی میان پرسنل است تا با ایجاد فضای تبادل اطلاعات، دانش و تجربیات و ضمن تشریک مساعی، به موضوعات جلوگیری از حوادث و نقش آنها در سلامت پرسنل توجه بیشتری شود.
حسن صادقی افزود: در این گردهمایی منطقه‌ای پرسنل مدیریت برق شهرستان‌های زاوه، رشتخوار، گناباد، خواف و بجستان حضور دارند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha