انتقال فناوری به کسب‌وکار روستایی در ۱۱ استان تبیین شد

بوشهر - ایرنا - مدیر توسعه زیست بوم کسب و کار صندوق کارآفرینی امید گفت: جریان انتقال فناوری به کسب و کارهای روستایی که از سال قبل آغاز شده با تبیین این طرح در یکی از روستاهای بخش دلوار شهرستان تنگستان تعداد استانهای برخوردار از مزایای این طرح به ۱۱ استان افزایش یافت.

به گزارش خبرنگار ایرنا، محمد صادق حسنی روز دوشنبه در حاشیه تبیین روستای نوفن استان بوشهر در جمع خبرنگاران اظهار کرد: تا پایان نیمه نخست امسال تبیین روستای نوفن به عنوان جریان ورود فناوری به کسب و کارهای روستایی در همه استان‌های کشور پایان می‌یابد.

وی با بیان اینکه هدف از انتقال فناوری به کسب و کارهای روستایی توسعه اشتغال پایدار روستایی و پیشگیری از مهاجرت به شهرها است، افزود: جمعیت بالایی از جوانان دانش آموخته مراکز آموزش عالی ساکن روستا هستند که انجام کسب‌ و کارهای سخت روستا به صورت سنتی را نمی‌پذیرند اما استفاده از فناوری در این کسب‌ وکارها آنها را مجاب می‌کند تا با بهره‌گیری از دانش خود در این فعالیت‌ها حضور یابند.

مدیر توسعه زیست بوم کسب و کار صندوق کارآفرینی امید ادامه داد: روستا محل تولید مولد است و تمرکز بر فناوری با بالا بردن سطح بهره‌وری، سود مضاعفی را نصیب صاحبان کسب و کارهای روستایی می‌کند.

حسنی اضافه کرد: در صورتی که شرکت‌های دانش‌بنیان تمرکز خود را بر شناخت مسائل و چالش‌های کسب وکارهای روستایی بگذارند، زودتر به نتیجه می‌رسند و ضمن اینکه با بهره‌گیری از فناوری در توسعه این مشاغل نقش‌آفرین هستند می‌توانند با بازاریابی مناسب فناوری و تکنولوژی خود را در روستاها بفروشند.

وی یادآور شد: صندوق کارآفرینی به عنوان یک حلقه واسط در فرآیند انتقال تکنولوژی به کسب‌وکارهای روستایی کمک می‌کند.

مدیر توسعه زیست بوم کسب و کار صندوق کارآفرینی امید گفت: تاکنون روستاهای نوفن در کرمان با تاکید بر گلخانه‌ها و در سیستان و بلوچستان با تمرکز بر گلخانه و آبزی‌پروری اجرایی شده است.

حسنی عنوان کرد: هوشمندسازی گالخانه‌ها، آبزی‌پروری و خرما و فرآوری آن از قابلیت‌های استان بوشهر برای توسعه کسب و کارهای روستایی با استفاده از فناوری است.

وی افزود: روز گذشته برای شناسایی روستاهای هدف استان بوشهر در طرح نوفن، چندین بازدید انجام و نخستین روستای هدف با محوریت آبزی‌پروری در شهر دلوار شناسایی شد.

انتقال فناوری به کسب وکار روستایی  در۱۰ استان تبیین شد

۱۹ درصد توسعه اشتغال‌ کشور از محل صندوق کارآفرینی است

مدیر توسعه زیست بوم کسب و کار صندوق کارآفرینی امید گفت: بر اساس آمار بانک مرکزی در ۱۰ سال گذشته میزان اعتبار اشتغالزایی که به صندوق کارآفرنی اختصاص پیدا کرده تنها ۱۶ صدم درصد از مجموع تسهیلات این حوزه بوده که آن هم به خاطر ذات کاری صندوق در حمایت از کسب و کارهای خرد است.

وی اظهار کرد: با این حال در یک دهه اخیر نزدیک به ۱۹ درصد از توسعه اشتغال کشور از این محل رخ داده که نشان دهنده چابکی و مزیت آن نسبت به شبکه بانکی است.

حسنی یادآور شد: این صندوق با عنوان‌های "صندوق حمایت از فرصت‌های شغلی"، "صندوق مهر امام رضا (ع)" و "صندوق کارآفرینی امید" ۳۰ سال سابقه فعالیت دارد و قرار است با تصویب مجلس شورای اسلامی با عنوان فعالیت که در ادامه هم در صورت تصویب در مجلس با عنوان "صندوق پیشرفت و عدالت" فعالیت خود را ادامه دهد.

وی با بیان اینکه فعالیت اصلی این صندوق بر حمایت از کسب‌ وکارهای خرد و کوچک متمرکز است، ادامه داد: از سال ۹۶ با تصویب قانون حمایت از مشاغل روستایی و عشایری تمرکز صندوق علاوه بر تامین مالی بر ایجاد مدل‌های توسعه‌ای قرار گرفت.

مدیر توسعه زیست بوم کسب و کار صندوق کارآفرینی امید بیان کرد: در این راستا تاکنون مدل‌های کارآفرینی جشنواره‌های کاربوم، طرح روستای بدون بیکار و هر روستا یک محصول با تاکید بر مزیت‌ خاص هر روستا اجرایی شده است.

اخبار مرتبط

سرخط اخبار استان‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha