۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۲:۵۶
کد خبرنگار: 1423
کد خبر: 85098001
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

ماهانه ۶ هزار و ۳۰۰ تن آرد در ایلام توزیع می‌شود

۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۲:۵۶
کد خبر: 85098001
ماهانه ۶ هزار و ۳۰۰ تن آرد در ایلام توزیع می‌شود

ایلام - ایرنا - ایلام - ایرنا - سرپرست شرکت غله و خدمات بازرگانی ایلام گفت: ۶ هزار و ۳۰۰ تن آرد ماهانه درمناطق شهری، روستایی و عشایری استان توزیع می شود.

سعید شریفی روز دوشنبه با حضور در خبرگزاری جمهوری اسلامی مرکز ایلام اظهار کرد: از این مقدار سهم نانوایی های شهری پنج هزار و ۳۰۰ تن، عشایری ۵۰۰ و روستایی نیز ۵۰۰ تن است که توسط اتحادیه های عشایری و تعاون روستایی بین جوامع هدف توزیع می شود.

وی میزان مصرف نان در استان ایلام به ازای هر نفر را ۱۰ کیلوگرم در ماه ذکر کرد در حالیکه این میزان در مقایسه با میانگین مصرف نان کشوری هشت کیلوگرم در ماه محاسبه شده است.

سرپرست شرکت غله و خدمات بازرگانی ایلام افزود: مقدار مصرف گندم استان ایلام در طول یکسال بین ۱۱۰ تا ۱۰۰ هزار تن است که مازاد گندم استان به دیگر استان های دارای نیاز به تامین گندم توسط شرکت بازرگانی دولتی ایران ارسال می شود.

شریفی یادآور شد: گندم استان ایلام به ویژه در مناطق گرمسیری باتوجه به مقادیر گلوتن آن از باکیفیت ترین و مرغوب ترین گندم تولیدی کشور است که ابتدا نیاز آرد استان از این گندم تامین و سپس مازاد آن به سایر نقاط کشور فرستاده می شود.

وی اضافه کرد: برای فصل برداشت سال زراعی جاری ( ۱۴۰۲ - ۱۴۰۱ ) پیش بینی تولید و برداشت ۳۵۰ هزار تن ارقام گندم شده که از این مقدار ۲۵۰ هزار تن آن با قیمت تضمینی در حال خریداری از کشاورزان است و تا مردادماه خرید محصول گندم در استان ادامه دارد.

سرپرست شرکت غله و خدمات بازرگانی استان ایلام ادامه داد: ۳۸ مرکز خرید با مشارکت شرکت غله و خدمات بازرگانی و تعاون روستایی در حال خرید گندم از کشاورزان هستند و گندم خریداری شده در ۱۵ سیلو با ظرفیت ۴۵۰ هزار تن ذخیره سازی می شود.

شریفی افزود: تمامی سیلوهای ذخیره گندم از قبل ضدعفونی و تمیز شده است و نیروی انسانی آموزش دیده و ناظران خرید در مراکز خرید و سیلوها مستقر شده اند.

به گفته وی از ۶ واحد تولید آرد دارای مجوز پنج واحد آنها فعالیت دارند و این کارخانه ها مکلف به افزودن سبوس و ریزمغذی ها در آرد تولیدی هستند.

سرپرست شرکت غله و خدمات بازرگانی استان ایلام در مورد کیفیت خمیر آرد نیز توضیح داد: مواردی چون سختی و کیفیت آب، نمک، نوع مواد افزودنی، تجهیزات پخت نان، مهارت نانوا در پخت خمیر و مدت زمان تخمیر و استراحت خمیر در کیفیت نان تاثیر دارد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha