به گزارش خبرنگار ایرنا، حجت صالحی ظهر روز یکشنبه در نشست خبری به مناسبت گرامیداشت هفته معلم افزود: با توجه به کمبود فضای آموزشی، همکاران ما معتقدند اگر قرار است زمین آموزش پرورش در پردیس علوم پزشکی تربت حیدریه باشد، شایسته است در ازای آن زمین یا ساختمانی از سوی این دانشگاه در اختیار آموزش و پرورش قرار گیرد.
به گزارش ایرنا، دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه در راستای تحقق برنامههای توسعهای خود زمین مجاور دانشگاه فرهنگیان را از آموزش و پرورش درخواست کرده است، درحالیکه آنان حاضر نیستند در ازای آن زمین یا یکی از ساختمانهای مازاد خود را به این نهاد آموزشی واگذار کنند.
مدیر آموزش و پرورش تربتحیدریه در ادامه با اشاره به کمبودهای فضای آموزشی بیان کرد: پارسال خیلی از فضاهای آموزشی را ۲ شیفت کردیم و امسال در تلاش هستیم با کمک افراد نیکوکار تمام پروژههای نیمه تمام را تا اوایل مهرماه امسال به بهره برداری برسانیم.
صالحی افزود: بر همین اساس با پیگیری نماینده مجلس ۶۰ میلیارد تومان اعتبار نقد برای اتمام طرحهای عمرانی نیمه تمام و همچنین تجهیزات مدارس و هنرستانها جذب شده است، البته این مبلغ متعلق به آموزش و پرورش رخ، کدکن، زاوه و تربتحیدریه است و لذا از این مبلغ ۲۰ میلیارد تومان به استخر زاوه، ۲۰ میلیارد تومان به اتمام پروژههای نیمه تمام و ۲۰ میلیارد تومان به تجهیز مدارس و هنرستانها تعلق گرفته است.
وی خاطر نشان کرد: در سال تحصیلی جاری یکی از بهترین طرحها "ساعتی برای شنیدن" بود و بیشتر نکات و سوالات دانشآموزان شنیده و تریبونهای آزاد دانشآموزی داشتیم.
مدیر آموزش و پرورش تربتحیدریه افزود: همچنین کمبود نیروی انسانی با فداکاری همکاران فرهنگی و استفاده از دانشجو معلمان و همکاران بازنشسته جبران شد و هیچ کلاس درسی بدون معلم نداشتیم.
وی گفت: یکی از طرح های در حال اجرا «طرح امین» و جذب طلبه است که آموزش و پرورش تربت حیدریه در این زمینه رتبه نخست استان را کسب کرد تا بدین طریق طلاب در کنار فعالیتهای پرورشی به دانشآموزان برای فعالیتهای تبلیغی و پرورشی مشاوره بدهند.
صالحی بیان داشت: در هنرستانها طرح آموزش با تولید در حال انجام است که دانشآموزان اشتغال، درآمدزایی و فروش را فرا میگیرند.
نظر شما