به گزارش ایرنا، محسن منصوری روز یکشنبه در حاشیه بازدید از این طرح تاکید کرد: این پروژه یکی از پروژه های مهم ضروری استان کهگیلویه و بویراحمد برای پایداری آب شرب است.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد نیز گفت: تصفیه خانه اضطراری شهر یاسوج باید ظرف یک ماه تکمیل شود.
سید علی احمدزاده افزود: هیچ کم کاری پذیرفته نیست و باید کار سرعت گیرد تا مردم از این طرح بهره مند شوند.
طبق اعلام مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان این طرح ۱۲۰ میلیارد تومان دیگر اعتبار نیاز دارد.
اردیبهشت ماه سال ۹۶ کلنگ پروژه تصفیه خانه آب شهر یاسوج بر زمین زده شد و قرار بود مدت اجرای پروژه ۱۲ ماهه باشد اما کار به کندی پیش رفت تا اینکه تکمیل آن به عهده دولت سیزدهم افتاد و اکنون در مراحل پایانی کار قرار گرفته است.
استان کهگیلویه و بویراحمد با دارا بودن بیش از ۱۱ میلیارد مترمکعب بارش سالیانه و نیز ۸.۵ میلیارد متر مکعب رواناب از جمله استان های شاخص کشور در پتانسیل آبی بشمار می رود.
بنا به اظهارات علی اکبر محرابیان وزیر نیرو، بیش از ۶۰ درصد آب آشامیدنی در شهرستان بویراحمد به دلیل فرسودگی شبکههای توزیع آب و انشعابات غیرمجاز هدر میرود.
این مهم نیز بر تنش آبی موجود در یاسوج مرکز استان تاثیر نامطلوبی گذاشته و مردم شهر تنها چند ساعت از روز به آب آشامیدنی دسترسی دارند.
بر اساس اعلام مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب کهگیلویه و بویراحمد ساخت تصفیه خانه آب یاسوج یکی از راهبردهای تامین آب پایدار این شهر است.
تصفیه خانه آب شهر یاسوج مرکز این استان تا تاریخ اردیبهشت ماه ۹۹ حدود ۵۵ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است.
امسال دولت مردمی سیزدهم در جهت رفع محرومیت زدایی، اعتبارات کم سابقه ای در حوزه آب کهگیلویه و بویراحمد اختصاص داده است و اقدامات شاخصی در این استان به ویژه در حوزه رفع مشکلات تنش آبی و محرومیت زدایی در حوزه آب به سرانجام رسانده است.
در فاز نخست این طرح ۲۰۰ لیتر بر ثانیه و در فاز دوم و نهایی آن نیز ۳۰۰ لیتر بر ثانیه آب از رودخانه بشار یاسوج وارد شبکه توزیع آب آشامیدنی شهر یاسوج می شود.
کهگیلویه و بویراحمد افزون بر ۱۶۲ هزار مشترک آب و بیش از ۴۴ هزار مشترک فاضلاب دارد.
یاسوج برای بهبود پایداری آب به ۳٠ هزار متر مکعب مخزن نیاز دارد. شرکت آبفای استان ۹ شهرستان، ۱۸ شهر و یکهزار و ۱۸ روستا را پوشش میدهد.
نظر شما