به گزارش ایرنا از اداره کل روابط عمومی و امور بینالملل کانون، فرهاد فلاح با تأکید بر ادامه روند فعالیت کتابخانههای پستی، بهروزرسانی فعالیتها در حوزههای پستی و سیار روستایی و توجه جدی به این دو حوزه را از سیاستهای مهم کانون دانست و گفت: استفاده از ظرفیتهای مردمی بحث جدی در سال جاری است و کانون باید درهای خود را به سمت تمام ظرفیتها باز کند. لازم است از ظرفیتهای مردمی برای دستیابی به اهداف کانون پرورش فکری به خوبی استفاده کنیم.
وی با اشاره به استفاده از ظرفیت سازمانهای مردمنهاد و نهادها اظهار داشت: اگر این ظرفیتهای اجتماعی مردمی در کنار توانمندی کانون پرورش فکری قرار گیرد بیتردید شاهد جهشهای خوبی در حوزه کودک و نوجوان خواهیم بود.
تبدیل وضعیت مربیان پاره وقت بر اساس شرایط در نظر گرفته شده، بازتاب فعالیتهای واحدهای سیار روستایی در فضای مجازی و برگزاری مسابقههای ویژه اعضای کتابخانههای سیار و پستی از دیگر مواردی بود که معاون فرهنگی کانون درباره آنها با کارکنان کانون گفتوگو کرد.
معاون فرهنگی کانون تصریح کرد: کانون پرورش فکری مخاطبانی دارد که اعضای آن، لحظهای هستند و به آنها دسترسی ندارد. ما باید مدیریت مخاطبان را داشته باشیم و مدیریت ارتباطی در «کانون پلاس» کاملا قابل دسترس خواهد بود. در این زمینه برنامهریزیهایی در حال شکلگیری است.
فلاح در ادامه توضیح داد که زمینه تحقق و شروع طرح «کانون پلاس» برای حضور کانون در عرصه فناوریهای نوین در سال ۱۴۰۲ فراهم میشود.
وی افزود: در «کانون پلاس» زیست بومی برای کودکان، نوجوانان و والدین ایجاد خواهیم کرد.
فلاح با بیان اینکه خانوادهها به شدت نسبت به تعیین و تکلیف تربیت بچههای خود نگرانی دارند، عنوان کرد: در کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان عنصر خانواده را به عنوان عنصر محوری مدنظر قرار دادهایم. از ارکان دیگر زیستبوم کودک و نوجوان بحث مدرسه است، همانند طرح «کانون مدرسه» که در دورههای قبل موفقیتآمیز بوده و سال تحصیلی جاری نیز اجرا شد و دوباره برای اجرا ابلاغ شده است. همچنین از سال آینده طرح «کانون مدرسه» به عنوان طرح ملی در سراسر کشور اجرا خواهد شد.
معاون فرهنگی کانون در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به طرح «کانون مدرسه» اظهار کرد: مدرسه برای ما کانون تجمع و اتصال کودکان و نوجوانان است و ما باید ارتباط با مدرسه را تقویت کنیم و در این حوزه ورود جدی داشته باشیم.
نظر شما