۷ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۸:۰۲
کد خبرنگار: 1171
کد خبر: 85093996
T T
۱ نفر

برچسب‌ها

برداشت گوجه سبز در سیستان و بلوچستان آغاز شد

۷ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۸:۰۲
کد خبر: 85093996
برداشت گوجه سبز در سیستان و بلوچستان آغاز شد

زاهدان- ایرنا- مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: برداشت گوجه سبز از سطح باغات شهرستان‌های زاهدان، خاش و میرجاوه آغاز شد.

اردشیر شهرکی روز پنجشنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا اظهارداشت: کار برداشت این محصول به مدت ۲ماه در سطح بیش‌از ۴۰ هکتار از باغات سه شهرستان یادشده ادامه دارد.

وی ادامه داد: به طور متوسط از هر هکتار ۱۰ تن محصول برداشت و پیش‌بینی می‌شود ۱۸۰ تن گوجه سبز از سطح زیر کشت استان برداشت و روانه بازار مصرف شود.

مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان با بیان اینکه گوجه سبز منبع خوبی از ویتامین C و گروهی از ویتامین‌های B است، افزود: ویتامین سی در افزایش ایمنی بدن و افزایش بافت های هم بند نقش بسزایی دارد و ویتامین‌های گروه بی هم می‌توانند به کاهش استرس‌ها و سلامت سیستم عصبی بدن ما کمک کنند.

به گزارش ایرنا سیستان و بلوچستان از نظر آب و هوایی دارای تنوع زیادی است به طوریکه مناطق ایرانشهر، زابل و باهوکلات آب و هوای بیابانی و ناحیه زاهدان در مرز بین اقلیم بیابانی و نیمه بیابانی قرار دارد.
برخی مناطق این استان مانند سراوان، مهرستان، سیب سوران، خاش، چابهار، کنارک، نیکشهر، قصرقند و سرباز نیز آب و هوای نیمه بیابانی و بعضا مرطوب و ناحیه کوهستانی بم‌پشت در جنوب سراوان و امتداد آن به سمت غرب تا کوه‌های بشاگرد آب و هوای نیمه بیابانی معتدل دارند و اقلیم مشرق ارتفاعات و فلات‌های مرتفع و کم وسعت میان آن نیمه بیابانی با زمستانهای سرد است.
با این وجود استان سیستان و بلوچستان به دلیل شرایط خاص جغرافیایی و اقلیمی و مجاورت با دریای عمان و اقیانوس هند و تالاب‌های هامون و هامون جازموریان یکی از مستعدترین نقاط کشاورزی کشور محسوب می شود به طوری در تمامی فصول سال امکان کشت و تولید انواع محصولات در آن وجود دارد.
هم اینک مجموع اراضی کشاورزی و باغی این استان ۲۲۸ هزار و ۴۵۱ هکتار شامل ۱۳۵ هزار و ۷۴۱ هکتار زراعی و ۹۲ هزار و ۷۱۰ هکتار باغی است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha