توصیه بانک جهانی به دولت‌ها برای مدیریت بهتر مسئله مهاجرت

تهران-ایرنا- بانک جهانی اعلام گرد سالخوردگی جمعیت کشورهای ثروتمند و متوسط، باعث وابستگی فزاینده ی اقتصاد آنها به جذب مهاجر از کشور های فقیرتر خواهد شد و این روند نیازمند مدیریت بهتر است.

به گزارش ایرنا از خبرگزاری رویترز، بانک جهانی در جدیدترین گزارش خود اعلام کرد: در حال حاضر حدود ۱۸۴ میلیون نفر در سراسر جهان در کشورهایی که تابعیت شان را ندارند زندگی می کنند، ۴۳ درصد آنها در کشور هایی با سطح درآمدی متوسط و پایین هستند. حدود ۳۷ میلیون نفر از این کل این آمار پناهنده هستند که این رقم در دهه گذشته سه برابر شده است.

برخی از کشورها با کاهش افراد در سن کار مواجه هستند، از جمله اسپانیا که پیش بینی می شود سن کار در این کشور تا سال ۲۱۰۰ بیش از یک سوم کاهش یابد، به طوری که افراد بالای ۶۵ سال که در حال حاضر حدود ۲۰ درصد هستند، به ۴۰ درصد افزایش یابد.

بر اساس این گزارش، از آنجا که جمعیت کشور ها از جمله مکزیک، تایلند، تونس و ترکیه نیز رو به رشد نیست، ممکن است به زودی به نیروی کار خارجی بیشتری نیاز داشته باشند.

اکسل ون تروتسنبورگ مدیر عامل بانک جهانی در بیانیه ای با اشاره به آنکه مهاجرت می تواند نیروی قدرتمندی برای رشد و توسعه باشد اعلام کرد: زمانیکه این روند به درستی مدیریت شود می تواند برای همه مردم در جوامع مبدأ و مقصد مزایایی فراهم کند.

این گزارش توصیه‌هایی را برای سیاست‌گذاران خصوصا در جهت تطبیق بهتر مهارت‌ مهاجران با نیاز کشورهای مقصد و در عین حال محافظت از پناهندگان ارائه می‌کند.

در این گزارش آمده است که کشور های مبدأ نیازمند تلاش‌های توسعه بین‌المللی قوی‌تری در راستای کاهش نیاز به مهاجرت ناشی از مشکلات اقتصادی هستند.

بانک جهانی اعلام کرد: کشورهای مقصد باید از مهاجرت جوامعی که دارای مهارت‌های پرتقاضا هستند، حمایت کنند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha