فتاح کرمی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا تاکید کرد: شهرستان بروجن ۴۰ هزار هکتار زمین کشاورزی دارد که ۲۲ هزار هکتار آن از کشت میشود و ۱۸ هزار هکتار از چرخه تولید خارج شده است.
وی افزود: هماینک سالانه ۲۲ هزار هکتار از زمینهای کشاورزی شهرستان بروجن شامل هفت هزار هکتار زمین دیم و ۱۵ هزار هکتار زمین آبی به کشت انواع محصولات اختصاص مییابد.
کرمی تغییر الگوی کشت در شرایط کنونی را لازمه اصلی بخش کشاورزی بهویژه در شهرستان بروجن اعلام و تصریح کرد: تغییر الگوی کشت و توسعه گلخانهها از مهمترین و ضروریترین نیازهای کشاورزی در این شهرستان بهشمار میرود.
وی یادآور شد: توسعه فضاهای کشت گلخانهای در صرفهجویی و مدیریت مصرف منابع آب، افزایش اشتغال، کاهش نرخ بیکاری، رونق اقتصادی، استفاده مطلوب از زمین، بهبود وضعیت معیشت خانوارها و رشد تولیدات کشاورزی تاثیر مستقیم دارد.
فرماندار بروجن اظهار داشت: به همین منظور احداث مجتمعهای گلخانهای در شهرهای بروجن، گندمان، بلداجی و نقنه این شهرستان در دستور کار قرار گرفته است.
وی گفت: در این راستا مجتمع گلخانهای گندمان با ۳۵ سرمایهگذار آماده کلنگزنی، مجتمع گلخانهای نقنه با ۲۰ هکتار وسعت در حال زیرسازی و مجتمع گلخانهای بلداجی در مرحله برگزاری فراخوان و سپس اهلیتسنجی متقاضیان واجد شرایط سرمایهگذاری است.
کرمی به بارشهای مطلوب سالزراعی جاری اشاره و تاکید کرد: این بارشها جبران کمبودهای ناشی از خشکسالیهای ۱۲ سال گذشته را نکرده است و در این سالها ذخیره آبی فراوانی از دست رفته است.
وی با اشاره به نامطلوب بودن وضعیت دشتهای شهرستان بروجن افزود: هماکنون دشتهای بروجن، فرادنبه و سفیددشت ممنوعهبحرانی و دشتهای گندمان و بلداجی ممنوعه است.
به گزارش ایرنا، بهرهبرداران بخش کشاورزی شهرستان بروجن هفت هزار و ۸۰۰ خانوار هستند.
بروجن در ۶۰ کیلومتری مرکز چهارمحال و بختیاری واقع شده است.
نظر شما