سید نورالله هدایت روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگاران اظهار کرد: از تعداد افراد شرکت کننده در دوره های مهارتی فنی و حرفه ای سهم زنان در بخش دولتی پنج هزار و ۴۹۱ نفر و در بخش خصوصی هشت هزار و ۳۷۱ نفر بوده است که مشارکت زنان در این دو بخش حدود ۵۵ درصد بود.
هدایت به آموزش های مهارتی در مناطق محروم از استان اشاره کرد و گفت: تعداد ۳۰۵ نفر شرکت کننده از روستاهای "باباکلان"، "دشتروم"، "دارشاهی"، "مادوان"، "حسین آباد سفلی"، "کره شهبازی"، "پاتاوه"، "دیشموک"، "بلهزار"، "مادوان"، "شیخ حسین" است.
وی افزود: این افراد در دوره هایی همانند گیاهان دارویی، عرقیات گیاهی، نخ ریسی سنتی، دوزنده لباس بدون الگو، کیف دوزی با چرم طبیعی، نازک دوز زنانه، دوزنده چادر و مقنعه، بافنده ترکیبی قالی و گلیم و ... شرکت کردند.
مدیرکل سازمان فنی و حرفه ای یادآور شد: آموزش های مهارتی ارائه شده توسط اداره آموزش فنی و حرفه ای استان مختص گروه خاصی نیست و همه افراد جامعه از جمله زنان می توانند بهره لازم را از این آموزشها برده و پس از کسب مهارت در حرفه های مختلف و توانمندشدن، نقش آفرین و کارآفرین در جامعه باشند.
هدایت گفت: گروه های هدف آموزش های فنی و حرفه ای متعدد و حدود ۱۹ گروه هستند( نظیر، کارجویان، دانشجویان، زنان بی سرپرست و بدسرپرست، زنان روستا و عشایر و....) که می توان گفت برآیندی از اغلب افراد و گروههای جامعه را شامل می شوند.
وی تاکید کرد: گروه های ۱۹ گانه، ۶تا از آنها کسانی هستند که احتیاج به حمایت های بیشتری دارند همانند افراد بی سرپرست و مناطق کم برخوردار، کودکان کار، زندانیان و کسانی که در کمپ ها هستند که برقراری عدالت آموزشی برای همه مردم استان بدون در نظر گرفتن نگاه جنسیتی از سیاست های این سازمان است.
هدایت گفت: علاوه بر ۱۱ مرکز آموزشی وابسته به سازمان فنی و حرفهای، حدود ۱۰۰ آموزشگاه مهارتی آزاد در استان فعالیت دارند.
نظر شما