مجهزترین مرکز یددرمانی شمالغرب کشور ظرفیت پذیرش ماهانه ۱۵۰ بیمار را دارد

تبریز - ایرنا - مدیر گروه طب هسته‌ای و رییس بخش یدتراپی بیمارستان امام رضا(ع) تبریز گفت: مرکز یددرمانی این بیمارستان مجهزترین مرکز شمالغرب کشور بوده و ماهانه ظرفیت پذیرش ۱۵۰ بیمار را دارد.

به گزارش ایرنا، اسماعیل قره پاپاق روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگاران به مناسبت ۲۰ فروردین روز ملی فناوری هسته ای، افزود: این مرکز در زمینی به مساحت ۸۶۰ مترمربع احداث شده و دارای ۱۰ اتاق مجهز و کلین روم داروهای شیمیایی (اتاق تمیز داروهای شیمیایی) به مساحت ۱۰۵ مترمربع است و هم اکنون با ۹۹ درصد پیشرفت فیزیکی مراحل بهره برداری را طی می کند.

وی با بیان اینکه مرکز یددرمانی بیمارستان امام رضا(ع) تبریز پس از کنترل کیفی نهایی و تایید سازمان انرژی اتمی کشور در اواسط اردیبهشت امسال به بهره برداری کامل می رسد، اظهار کرد: این مرکز توان ارایه سرویس و خدمات به بیماران کشور به ویژه استان های شمالغرب را دارد و می تواند هر هفته به صورت پشت سر هم به ۳۳ بیمار خدمات ارایه کند.

رییس بخش یدتراپی بیمارستان امام رضا(ع) تبریز با اشاره به اینکه تمامی کادر این مرکز دوره های آموزشی لازم برای ارایه خدمات به بیماران را فرا گرفته اند، گفت: این مرکز دارای فضای هواخوری و گردش بوده و بیماران در مدت ۴۸ ساعت حضور در آن می توانند علاوه بر استفاده از نور آفتاب و فضای فیزیکی محوطه از امکانات آن مانند تلویزیون و فضای مطالعه استفاده کنند.

قره پاپاق، ادامه داد: فناوری های هسته ای در علوم پزشکی شامل استفاده از رادیوداروها و چشمه های پرتوزا در درمان بیماران سرطانی، کلیوی و پرکاری تیروئید است که به درمان های معمولی جواب نداده اند.

وی با بیان اینکه پزشکی هسته ای مشتمل بر ۲ نوع تشخیصی و درمانی است، یادآور شد: بیمارانی که نیاز به درمان و بستری دارند در این مرکز پس از تشخیص متخصص و انجام آزمایش های لازم پذیرش می شوند و به صورت کاملا ایزوله از خدمات این مرکز استفاده می کنند.

رییس بخش یدتراپی بیمارستان امام رضا(ع) تبریز گفت: تمامی اسکن های روزمره در پزشکی هسته ای از جمله اسکن پرفیوژن قلب، استخوان تمامی بدن، اکتروتاید، اسکن های کلیه DMSA و DTPA، پرفیوژن و ونتیلاسیون ریه، بررسی ایزوتوپیک برگشت ادرار VCUG، پرفیوژن کبدی، بررسی مجاری صفراوی HIDA، بررسی اورکیت یا تورشن بیضه و اسکن لنفوسنتی گرافی در این بخش انجام می شود.

قره پاپاق، افزود: راه اندازی ساختمان این مرکز برای درمان بیماران بسیار تاثیر گذار بوده و این مرکز با حمایت دانشگاه علوم پزشکی تبریز و مصطفی قصاب عبداللهی از نیکوکاران نوع دوست استان ساخته شده است.

به گزارش ایرنا، مرکز یددرمانی بیمارستان امام رضا (ع) تبریز بهمن ماه سال گذشته افتتاح شد.

بخش پزشکی هسته ای دانشگاه علوم پزشکی تبریز از سال ۱۳۶۹ راه اندازی شده و با استفاده از نیروی انسانی مجرب و پزشکان متخصص و برخورداری از تجهیزات پیشرفته به بیماران خدمات ارایه می کند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha