به گزارش ایرنا از روابط عمومی مرکز بهداشت قم، سیامک محبی روز سه شنبه در گفت و گویی افزود: چهار هزار و ۱۳۱ نظارت بهداشتی در طرح سلامت نوروزی توسط کارشناسان بهداشت محیط و ۳۷۶ مورد نظارت در قالب گشت مشترک با سازمانهای مرتبط انجام شد.
وی اضافه کرد: در این بازدیدها ضمن انجام نمونهبرداری از ۸۴ مورد مواد غذایی مشکوک و یک هزار و ۱۸۱ مورد کلرسنجی و کنترل کیفی آب شرب، تعداد ۱۹۹ اخطاریه بهداشتی صادر و ۱۸ واحد صنفی متخلف پلمب شد و از ادامه فعالیت آنها جلوگیری به عمل آمد که در این بین ۶ قلیانسرا و پنج واحد قنادی بیشترین تعداد را به خود اختصاص دادهاند.
وی با تاکید بر اهمیت گزارشهای مردمی در مورد تخلفات بهداشتی از طریق سامانه کشوری ۱۹۰، گفت: در این مدت، تعداد ۱۲۸ مورد شکایت مردمی ارجاع شده به استان قم، توسط کارشناسان مورد پیگیری و رسیدگی قرار گرفته است که بیشترین موارد آن مربوط به صنوف رستوران، کبابی، نانوایی و سوپرمارکتها بوده است.
محبی در همین راستا از شهروندان و زائران خواست: در صورت مشاهده هرگونه نواقص و یا تخلف بهداشتی برای پیگیری و نظارتهای دقیق توسط بازرسان مرکز بهداشت مراتب را به سامانه کشوری ۱۹۰ گزارش و یا در صورت قطعی سامانه در ساعات اداری با شماره ۳۶۷۰۱۹۶۷ با کارشناسان مرکز بهداشت تماس حاصل نمایند.
وی اضافه کرد: طرح بسیج سلامت نوروزی از ۲۴ اسفند ۱۴۰۱ با تشدید نظارتهای بهداشتی بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، اماکن عمومی و بینراهی، زائرسراها، هتلها و مهمانپذیرها آغاز شد و ۱۴ فروردین پایان یافت.
به گفته وی، به دلیل همزمانی با ماه مبارک رمضان، تشدید نظارتها با تاکید بر رعایت بهداشت در مساجد، اماکن متبرک، ایستگاههای صلواتی، قنادیها، مراکز تهیه زولبیا بامیه، کبابیها و حلیمپزیها تا پایان ماه مبارک رمضان ادامه خواهد داشت.
نظر شما