به گزارش ایرنا از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد،دکتر رسول رحیمی روز پنجشنبه با اعلام این خبر افزود: با همکاری و تلاش شبانهروزی پرسنل واحد فراهمآوری اعضا دانشگاه و تیم آموزش دیده فوق تخصصی پرستاری، بیهوشی و اتاق عمل بیمارستان کاشانی شهرکرد و ایثار خانواده بزرگوار اهدا کننده عضو طی یک عمل سنگین ۱۲ ساعته کبد اهدا کننده بیمار مرگ مغزی پس از جداسازی و آماده شدن کبد جهت پیوند به مرد ۴۶ ساله اهل استان چهارمحال و بختیاری که در مرحله انتهایی نارسایی کبد قرار داشت و برای ادامه حیات نیازمند به پیوند اورژانسی کبد بود پیوند زده شد و از مرگ حتمی نجات یافت.
وی ادامه داد: هم اکنون گیرنده کبد با حال عمومی خوب و سلامت کامل در بخش icu بیمارستان آیت الله کاشانی(ره) شهرکرد تحت مراقبت است و طی روزهای آینده مرخص میشود.
رییس بیمارستان کاشانی شهرکرد با تقدیر از ایثارگری و سخاوتمندی خانواده بیمار مرگ مغزی برای اهدای عضو گفت: پیوند کبد جزو سختترین و پیچیدهترین جراحیها محسوب میشود و تعداد محدودی از استانهای کشور از امکانات، تجهیزات و توانایی انجام پیوند کبد بهرهمند هستند.
رحیمی اظهار داشت: قبل از این بخش پیوند کلیه در این بیمارستان فعال بود و با راهاندازی بخش پیوند کبد در بیمارستان کاشانی شهرکرد امکان رشد و پیشرفت در حوزه پیوند اعضا در دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد افزایش یافته است.
وی با اشاره صف طولانی بیمارانی که در انتظار پیوند کبد هستند، تصریح کرد: هم دسترسی بیماران استان به دریافت خدمات سایر مراکز کشور سخت است و هم تعداد زیادی از بیماران در لیست انتظار قبل از رسیدن نوبت پیوند به دلیل کم بودن اعضای اهدایی فوت می کنند چون روش درمانی جایگزین وجود ندارد و تنها راه درمان برای بیمارانی که در مراحل پایانی نارسایی کبد هستند، پیوند است از همین رو فرهنگسازی برای اهدای عضو و ایثار و کمک به همنوع از اهمیت ویژهای برخوردار است.
به گزارش ایرنا، بخش پیوند کبد بیمارستان کاشانی شهرکرد به عنوان تنها بخش پیوند در غرب کشور اواخر سال ۱۴۰۱ افتتاح شد و با امکانات و نیروی انسانی متخصص و فوق تخصص با توانمندیهای خاص علمی، مجهز و آماده خدمت به مردم است.
نظر شما