۹ هزار و ۴۵۰ مسافر فرهنگی در واحدهای آموزش و پرورش اردبیل اسکان یافتند

اردبیل - ایرنا - معاون پژوهش، برنامه‌ریزی و توسعه منابع اداره کل آموزش و پرورش استان اردبیل گفت: از ۲۸ اسفند پارسال تاکنون ۹ هزار و ۴۵۰ مسافر فرهنگی در قالب ۲ هزار و ۶۳۷ خانوار در پایگاه‌های اسکان نوروزی این اداره کل پذیرش شدند.

ترحم نوروزی روز سه‌شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: آموزش و پرورش استان برای پذیرش میهمانان نوروزی ۱۱۰ آموزشگاه با ۵۵۰ کلاس درس را تجهیز و آماده‌سازی کرده است.

وی ادامه داد: از تمامی ظرفیت‌های موجود برای خدمات‌رسانی هر چه بهتر به میهمانان نوروزی استفاده می‌شود.

وی افزود: ستاد اسکان استان اردبیل از ۲ ماه پیش از شروع سفرهای نوروزی و با هدف خدمت‌رسانی و تکریم خانواده‌های فرهنگی که این استان را برای سفر خود انتخاب کرده‌اند، تشکیل شده است.

وی گفت: روند پذیرش مسافران، امکانات مراکز پذیرش و اسکان و همچنین رعایت مقررات اسکان به طور مستمر مورد بازدید و بررسی کارشناسان مرتبط در استان قرار گرفته و این نظارت‌ها تا پایان تعطیلات نوروز ادامه خواهد یافت.

شهر اردبیل مرکز استان اردبیل با جاذبه‌های متنوع گردشگری از مقاصد اصلی مسافران نوروزی است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha