به گزارش روز سهشنبه روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد، وحید جعفری افزود: در اجرای این طرح یکهزار و ۲۵۴ مورد بازرسی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی توسط کارشناسان بهداشت محیط استان انجام شد که در این زمینه ۲۱۰ مورد از بازرسی ها به مراجع قضایی معرفی شدند و همچنین ۱۲ هزار و ۹۴۶ کیلوگرم مواد غذایی فاسد نیز کشف و معدوم شد.
وی همچنین از بازرسی ۳۸۶ مرکز اقامتی، ۶۸۳ مرکز و مکان بین راهی، هفت هزار و ۴۵۹ مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، سه هزار و ۴۷۶ مکان عمومی و ۶۲ پایانه مسافربری بازرسی شد و همچنین سه هزار و ۸۵۰ مورد کلرسنجی منابع آب و هفت هزار و ۳۴۲ مورد سنجش پرتابل سطوح و موادغذایی نیز توسط کارشناسان بهداشت محیط استان انجام گرفت.
جعفری ادامه داد: بازرسان بهداشت محیط استان آماده دریافت و پیگیری گزارش های شهروندان درخصوص تخلفات بهداشتی صنوف مختلف از طریق سامانه ۲۴ ساعته ۱۹۰ هستند.
در طرح سلامت نوروزی کارشناسان سلامت و بهداشت محیط مرکز بهداشت در قالب این طرح نسبت به بازرسی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و نظارت بر اماکن عمومی حتی روزهای تعطیل اقدام میکنند و این طرح تا پایان تعطیلات نوروزی ادامه دارد.
نظر شما