باز شدن گره‌های چندین ساله نتیجه تلاش مدیران آذربایجان غربی بود

ارومیه - ایرنا - نماینده مردم میاندوآب در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اجرای طرح‌های مختلف عمرانی در استان بویژه در حوزه انتخابیه گفت: سال گذشته با تلاش و پیگیری مجموعه مدیران استان بویژه استاندار آذربایجان غربی، گره‌های چندین ساله در آبادانی مناطق باز شد.

به گزارش خبرنگار ایرنا، مهدی عیسی زاده روز دوشنبه در شورای اداری آذربایجان‌غربی که به صورت ویدئو کنفرانس با همایش سراسری مدیران دولت مردمی برگزار شد، افزود: انجام سفرهای شهرستانی از جمله ابتکارات استاندار آذربایجان غربی بود که با مصوبات شورای برنامه ریزی و توسعه در قالب این سفرها، راه گشایی خوبی برای اجرای طرح‌های عمرانی انجام شد.

وی اضافه کرد: یکی از مصوبات اجرا شده در این حوزه، اجرای جاده سرچم بود که با پشتیبانی دولت و تلاش استاندار آذربایجان غربی و همچنین نهادهای مسوول در حال اجراست و ۲۰۰ کیلومتر از این مسیر در آینده نزدیک افتتاح می‌شود که با بهره‌برداری از آن، فاصله استان با مرکز کشور ۲ ساعت کاهش می‌یابد.

به گفته وی، دانشگاه شهید باکری میاندوآب که قرار بود به بخش خصوصی فروخته شود، با تلاش و پیگیری دوباره در حال راه اندازی است که می‌تواند برای ادامه تحصیل نسل جوان منطقه بسیار امیدوار کننده باشد.

نماینده مردم میاندوآب در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: علاوه بر اینها، در زلزله‌های نیمه دوم سال گذشته در خوی، اقدامات بسیار خوب و حتی بی نظیری صورت گرفت که مشابه آن سابقه نداشت البته این موارد باید از طریق رسانه‌ها به اطلاع مردم برسد.

عیسی زاده در خصوص برخی قوانین مصوب کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی هم گفت: قانون ساماندهی کارکنان دولت همواره با همراهی دولت تدوین شده ولی در برخی موارد اختلاف نظر داریم و در صدد هستیم که نظر شورای نگهبان را تامین کنیم.

وی یادآور شد: در خصوص قانون خشونت علیه زنان هم که مترقی ترین قانون در نوع خود به شمار می‌رود، کار خوبی صورت گرفته که در صحن علنی مجلس بزودی مطرح خواهد شد.

به گزارش ایرنا، در این جلسه پنج تن از نمایندگان استان شامل سیدسلمان ذاکر و روح الله حضرت پور نمایندگان ارومیه، حسن همتی نماینده تکاب، یعقوب رضازاده نماینده سلماس و انور حبیب زاده نماینده بوکان با تبریک سال جدید و ماه مبارک رمضان، از تلاش‌های صورت گرفته در راستای توسعه مناطق مختلف آذربایجان غربی قدردانی کردند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha