۳ فروردین ۱۴۰۲، ۱۲:۵۴
کد خبرنگار: 1423
کد خبر: 85064308
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

پذیرایی از گردشگران و مسافران باید در فضاهای بسته انجام گیرد

ایلام - ایرنا - مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی گفت: باتوجه به فرا رسیدن ماه مبارک رمضان ارائه غذا به مسافران نوروزی باید در فضاهای سرپوشیده و با رعایت شان ماه رمضان انجام بگیرد.

فرزاد شریفی روز پنجشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: در راستای حفظ شان ماه مبارک رمضان و نیز رعایت حال گردشگران و مسافران نوروزی اماکن پخت و توزیع غذا با اخذ مجوز باید فعالیت کنند.

وی افزود: به همه اماکن عرضه غذا نظیر هتل، مهمان‌پذیر، مجتمع‌های بین راهی، نوروزگاه و نمایشگاه‌های سوغات محلی و سیاه‌چادرهای دایر شده در این اماکن بخشنامه‌های پذیرایی از گردشگران نوروزی ابلاغ شده است.

شریفی یادآور شد: این اماکن تحت نظارت ستاد خدمات سفرهای نوروزی مکلف شده‌اند مواد غذایی سنتی استان ایلام را در فضاهای محصور و بسته و دور از انظار عمومی به گردشگران ارائه دهند.

وی تاکید کرد: گروه‌های نظارت و بازرسی به صورت میدانی از این اماکن بازدید می‌کنند و با هرگونه تخلف مشاهده شده در این زمینه برخورد جدی خواهد شد.

اخبار مرتبط

سرخط اخبار استان‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha