فرزاد شریفی روز پنجشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: در راستای حفظ شان ماه مبارک رمضان و نیز رعایت حال گردشگران و مسافران نوروزی اماکن پخت و توزیع غذا با اخذ مجوز باید فعالیت کنند.
وی افزود: به همه اماکن عرضه غذا نظیر هتل، مهمانپذیر، مجتمعهای بین راهی، نوروزگاه و نمایشگاههای سوغات محلی و سیاهچادرهای دایر شده در این اماکن بخشنامههای پذیرایی از گردشگران نوروزی ابلاغ شده است.
شریفی یادآور شد: این اماکن تحت نظارت ستاد خدمات سفرهای نوروزی مکلف شدهاند مواد غذایی سنتی استان ایلام را در فضاهای محصور و بسته و دور از انظار عمومی به گردشگران ارائه دهند.
وی تاکید کرد: گروههای نظارت و بازرسی به صورت میدانی از این اماکن بازدید میکنند و با هرگونه تخلف مشاهده شده در این زمینه برخورد جدی خواهد شد.
نظر شما