معاون علوم‌پزشکی همدان: عامل ۷۰ درصد مرگ و میرها بیماری های قلبی و عروقی است

همدان- ایرنا- معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی همدان گفت: داده های آماری موید این است که علت بروز بیش از ۷۰ درصد از مرگ و میرها مشکلات قلبی و عروقی است بنابراین‌ توجه به مصرف غذای سالم، ورزش و داشتن تحرک برای زندگی سالم بسیار مورد تاکید است.

به گزارش ایرنا، «قدرت الله رستمی» روز چهارشنبه در کارگروه امنیت غذایی همدان اظهار داشت: یکی از مشکلات کنونی موثر در سلامت افراد میزان مصرف نمک، شکر و چربی است و مصرف بیش از حد آنها در مواد غذایی از مهمترین عوامل بروز بیماریهای قلبی و عروقی محسوب می شود.

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی همدان بر لزوم نظارت جدی بر عملکرد نانوایی‌ها ادامه داد: در این زمینه تلاش شده تا مصرف نمک در نانوایی ها به حداقل ممکن برسد.

رستمی تاکید کرد: برخی نانوایی‌ها برای بالا بردن کیفیت آرد موجود، از نمک بیش از حد مجاز استفاده می‌کنند که همین امر موجب افزایش احتمال ابتلا به بیماریهای قلبی و عروقی می‌شود.

رییس دبیرخانه کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان نیز خواستار لزوم توجه به موضوع آلودگی صوتی به عنوان یکی از موارد مورد تأکید در سلامت روان شهروندان شد.

حبیب معصومی گفت: گاهی برخی افراد با ایجاد تغییرات در سیستم صوتی خودروها موجب آزار روانی و شنوایی شهروندان می‌شوند که این موضوع باید مثل مسأله آلودگی هوا مورد توجه و بررسی قرار گیرد که باید با راهکارهای قانونی که در قوانین راهنمایی و رانندگی پیش‌بینی شده با آن مقابله شود.

وی در ادامه به آلایندگی صنایع و کارخانجات در استان اشاره و عنوان کرد: طرح‌های کلان توسعه اعم از نیروگاه، کارخانجات، کارگاه‌های تولیدی و حتی گلخانه‌های بزرگ باید قبل از احداث و راه‌اندازی و بعد از آغاز به فعالیت، پیوست سلامت داشته باشند و شعار سلامت واحد (سلامت محیط زیست و موجودات زنده) را با هم در طرح توسعه‌ای ببینند.

رییس دبیرخانه کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان همدان بیان کرد: بسته خدمات سلامت کارمندان تدوین شده که به زودی به دستگاه‌های اجرایی استان ابلاغ می‌شود تا میزان خطرسنجی محیطی در هر موقعیت شغلی بررسی و اجرایی شود.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha