طرح پایش کمیت در قالب طرح نوروزی در کهگیلویه و بویراحمد آغاز شد

یاسوج- ایرنا- مدیرکل استاندارد کهگیلویه و بویراحمد گفت: در آستانه نوروز وهمچنین در پیش بودن ماه مبارک رمضان، طرح پایش کمیت در قالب طرح نوروزی به صورت هدفمندآغاز شده و بر خالص فروشی شیرینی و زولبیا و بامیه و استاندارد بودن اجزای تشکیل دهنده شیرینی‌ها از جمله شکر، روغن و آرد نیز کنترل و نظارت خواهد شد.

به گزارش ایرنا، بهمن رحمتی شامگاه دوشنبه در جمع خبرنگاران کهگیلویه و بویراحمد در یاسوج اظهار کرد: در راستای اجرای برنامه های تحولی سازمان ملی استاندارد ایران و حمایت از حقوق مصرف کنندگان، طرح پایش کمی محصولات پیش بسته بندی شده در ایام پیش روی عید و ماه مبارک رمضان به طور جدی پیگیری می شود.

وی افزود: در این طرح ابتدا صحت عملکرد ترازوی واحد صنفی کنترل شده و خالص فروشی شیرینی، کیک، زولبیا و بامیه مورد پایش قرار می گیرد.

طرح پایش کمیت در قالب طرح نوروزی در کهگیلویه و بویراحمد آغاز شد

رحمتی تصریح کرد: قنادان موظف به توزین و تعیین وزن جعبه و خالص شیرینی به صورت جداگانه هستند و رعایت نکردن این موضوع کم فروشی بوده و واحدهای متخلف در صورت رعایت نکردن وزن خالص به تعزیرات حکومتی معرفی می شوند.

مدیرکل استاندارد کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: بازرسان این اداره کل علاوه بر نظارت بر خالص فروشی شیرینی و زولبیا و بامیه بر استاندارد بودن اجزای تشکیل دهنده شیرینی‌ها از جمله شکر، روغن و آرد نیز کنترل و نظارت خواهند داشت.

وی ادامه داد: با توجه به فرا رسیدن ایام عید و ماه مبارک رمضان و ضرورت صیانت از حقوق شهروندان، تمرکز گشت های ویژه بازرسی متشکل از بازرسان استاندارد، اتاق اصناف و تعزیرات حکومتی بر صنوف قنادان، لبنیات فروشی ها، پروتئین فروشی ها، میوه و تره بار افزایش داشته است.

رحمتی از عموم هم استانی های خواست در صورت مشاهده هرگونه تخلف در زمینه کم فروشی و استاندارد موارد تخلف موضوع را از طریق شماره تلفن گویای ۳۳۳۳۷۵۸۰-۰۷۴ به این اداره کل اطلاع رسانی نمایند تا با متخلفان برخورد قانونی لازم انجام گیرد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha