۲ مدرسه مشارکتی خیرساز در کهگیلویه و بویراحمد بهره برداری شد

یاسوج - ایرنا - مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کهگیلویه و بویراحمد گفت:مدرسه ۲ کلاسه تمام خیرساز در روستای "چغل" و مدرسه مشارکتی خیرساز ۴ کلاسه در روستای "کلایه" کهگیلویه بهره برداری شد.

"سید رضا حسینی نیک" روز دوشنبه در گفت و گوی اختصاصی با ایرنا اظهار داشت: مدرسه مشارکتی خیرساز چهار کلاسه در روستای "کلایه" کهگیلویه دارای هفت اتاق و چهار کلاس درس مجهز با مساحت ۴۵۰ متر مربع است.

حسینی نیک افزود: این مدرسه به شکل مشارکتی توسط سازمان نوسازی و خانواده مرحوم علی ضامن پیمان احداث شد. "علی ضامن پیمان" فرهنگی "دهدشتی" از روستای "کلایه" که خانواده وی مبلغ دیه را برای مدرسه سازی اختصاص دادند.

وی با اشاره به اینکه مدرسه تمام خیر ساز روستای "چغل" دو کلاسه است، یادآور شد: مدرسه این روستا مخروبه بود که پس از تخریب، مدرسه ۲ کلاسه توسط موسسه خیرساز "موج مهربانی" ساخته شد.

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس گفت: در حال حاضر ۱۴ دانش آموز در روستای چغل مشغول تحصیل هستند اما با ساخت مدرسه دو کلاسه برای ۵۰ دانش آموز پیش بینی شد.

حسینی نیک یادآور شد: موسسه "موج مهربانی" با مدیر عاملی مهرداد الطافی ساکن شهر "جهرم"استان فارس، در مرداد امسال ۱۴ مدرسه خیری را به نیت چهارده معصوم در استان تعهد کرد.

وی گفت: تاکنون ۶ مدرسه از آنها (شامل "خَلف آباد" بویراحمد، "خَربل" گچساران، "مختار" یاسوج، "پاگچی" لیکک، "سرلیکک" بهمئی و "چغل" کهگیلویه) در استان ساخته و تحویل شد که یک مدرسه دیگر در "نجف آباد" بویراحمد با پیشرفت فیزیکی ۸۵ درصد تا قبل از مهر سال ۱۴۰۲ تحویل داده می شود.

حسینی نیک اظهار داشت: ظرفیت پذیرش این هفت مدرسه خیرساز "موج مهربانی" حدود ۹۰۰ دانش آموز است و مابقی مدارس را تا پایان سال ۱۴۰۲ تکمیل و تحویل نوسازی مدارس استان می شود.

به گزارش ایرنا، استان کهگیلویه و بویراحمد با ۷۲۶ هزار نفر جمعیت،هشت شهرستان و۱۷ بخش و یکهزار و ۶۷۰ روستای دارای سکنه و حدود ۱۷۲ هزار دانش آموز و بزرگسال و در بیش از ۳۰۱۸باب آموزشگاه زیر نظر ۱۴ هزار نفر معلم تحصیل می کنند که از این تعداد دانش آموز، ۱۲هزار در پیش دبستانی و مهدکودک استان حضور دارند.

از کل دانش آموزان استان، ۴۹ درصد از آنها را دختران و ۵۱ درصد را آقایان تشکیل می دهند.

کهگیلویه وبویراحمد با توجه به موقعیت توپوگرافی، دارای مناطق سردسیری و گرمیسری است و در این خطه هزارو ۶۰۰ روستا وجود دارد که بسیاری از مناطق این استان از داشتن مکان آموزشی مناسب محروم هستند.

خطه کهگیلویه و بویراحمد دارای مشکلات عدیده فضای آموزشی است که ۷۰درصد این کمبودهای فضای آموزشی مربوط به شهرستان بویراحمد و شهر یاسوج و ۳۰ درصد مابقی مربوط به سایر مناطق استان است که رفع این نقیصه توجه ویژه ای می طلبد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha