معاون فنی اداره کل حفاظت محیط زیست کهگیلویه و بویراحمد در حاشیه این آیین در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار ایرنا تاکید کرد: در این برنامه کاشت نهال هایی از گونه های جنگلی بلوط،بنه و کنار با همکاری طبیعت دوستان مناطق حفاظت شده مذکور انجام گرفته است.
جمشید عبدی پور ابراز کرد: در آیین های درختکاری امروز بخش های از مناطق حفاظت شده دیل،خامین و خائیز سرخ که سال های گذشته بر اثر آتش سوزی دچار آسیب شده بودند نهال های سازگار با شرایط اقلیمی غرس شد.
معاون فنی اداره کل حفاظت محیط زیست کهگیلویه و بویراحمد تاکید کرد:درختکاری و تقویت پوشش گیاهی مهمترین عامل حفاظت خاک به عنوان پیش نیاز تمام فعالیت های تولیدی جوامع بشری محسوب می شود.
وی بیان کرد:تعادل آب و هوا، پاکسازی هوا، انسجام بافت خاک، حفظ زیستگاه موجودات مختلف، کاهش گرمای زمین از فواید درختان جنگلی است به همین علت ترمیم جنگل های آسیب دیده با کاشت نهال به حفظ گنجینه های طبیعی و ارتقای شرایط زندگی انسان کمک می کند.
معاون فنی اداره کل حفاظت محیط زیست کهگیلویه و بویراحمد خواستار اطلاع رسانی رسانه های ارتباط جمعی برای استفاده اصولی از طبیعت شد.
خاییز سرخ با مساحت ۳۳ هزار و ۲۳۵ هکتار، خامین با وسعت ۲۵ هزار و ۶۷۱ هکتار و دیل با ۱۰ هزار و ۳۸۱ هکتار جزو مناطق حفاظت شده بخش گرمسیری کهگیلویه و بویراحمد محسوب می شود.
دنا با وسعت ۹۳ هزار و ۶۶۰ هکتار، دنای شرقی به مساحت ۲۸ هزار و ۲۰۲ هکتار، سولک با ۲ هزار و
۴۸۰ هکتار و سیوک با ۱۲ هزار ۸۵۸ هکتار از دیگر مناطق حفاظت شده این استان است.
کهگیلویه و بویراحمد با بیش از ۱۶کیلومتر مربع وسعت و در اختیار داشتن یک درصد خاک از کشور ۱۸ درصد گونههای جانوری کشور را در خود جای داده است.
نظر شما