بهره‌برداری از طرح‌های تولیدی نیمه‌تمام از برنامه‌های اولویت‌دار دولت است

اراک - ایرنا - معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقه‌ای وزارت کشور افزود: بهره برداری از طرح‌های نیمه تمام از برامه‌های اولویت دار دولت سیزدهم است.

به گزارش ایرنا، «محسن کوشش تبار» شامگاه سه شنبه در نشست ستاد تسهیل و رفع موانع تولید در استان مرکزی افزود: بهره برداری از طرح‌های نیمه تمام با پیشرفت فیزیکی بیشتر باید در دستور کار مسئولان قرار گرفته و وارد مدار تولید شوند.

وی ادامه داد: تملک واحدهای تولیدی توسط بانک‌ها ضربه بزرگی به تولید استان‌ها بوده و پیش از تملک واحدها توسط بانک‌ها باید در کارگروه رفع موانع تولید مورد بررسی قرار گرفته و یا به مالک قبلی کمک شود و یا به سرمایه گذار جدید واگذار شود.

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقه‌ای وزارت کشور خاطرنشان کرد: در صورتی که امکان واگذاری واحدها به مالک قبلی و یا سرمایه گذار جدید امکان پذیر نباشد و واحدها هنگام تملک توسط بانک‌ها باید بیش از گذشته فعال شوند.

کوشش تبار جنگ اقتصادی را توطئه امروز دشمن علیه ملت ایران دانست و گفت: برای مقابله با جنگ اقتصادی دشمن مسئولان در این جنگ باید سربازی و تولیدکنندگان سرداری کنند.

وی یادآور شد: با تلاش نماینده عالی دولت در استان مرکزی و وحدت رویه مسئولان این استان در زمینه تولید، ۱۵ شرکت دانش بنیان در مدت کم در استان مرکزی فعال شده‌است.

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقه‌ای وزارت کشور گفت: استان مرکزی با فرسنگ‌ها کیلومتر فاصله با دریا، اقتصاد دریا محور را در دستور کار خود قرار داده که این مهم با تفکر و پشت کار مسئولان استان شکل گرفته‌ است.

کوشش تبار با یادآوری ایجاد تالار دوم و تلاش دولت در زمینه اقتصادی افزود: دشمن با نا امید شدن از یک حوزه، توطئه‌ها و دشمنی خود علیه ملت ایران را در زمینه‌های دیگر انجام می‌دهد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقه‌ای وزارت کشور آلودگی حاصل از تولید آند را از جمله نگرانی‌های مردم اراک عنوان کرد و افزود: در راستای رفع نگرانی مردم این شهر واحد صنعتی این محصول ۳۰ کیلومتر دورتر از شهر ساخته شده‌است.

کوشش تبار ادامه داد: استان مرکزی برنامه ریزی و هدفگذاری داشته و قطار پیشرفت این استان با سرعت در حال پیشرفت بوده و مسئولان باید از این فرصت بیشترین استفاده راه کنند.

وی حمایت از سه هزار واحد صنعتی استان مرکزی را از جمله برنامه های اولویت دار دولت سیزدهم عنوان کرد و افزود: بانک‌ها به عنوان موتور محرک واحدهای تولیدی نقش مهم و تعیین کننده‌ای در این حوزه دارند.

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقه‌ای وزارت کشور یاد آور شد: ۲۳۳ بنگاه تولیدی با وجود تنگناهای اقتصادی در مدت یک سال و نیم گذشته در استان مرکزی به چرخه تولید بازگشته و سال آینده باید به تعداد این واحدها افزوده شود.

کوشش تبار اظهار داشت: استان مرکزی در حوزه اقتصادی و تولید پیشرفت های مناسبی داشته و باید تلاش شود تولید بنگاه‌های اقتصادی با بازاریابی هرچه بیشتر به یکدیگر نزدیک شوند.

استان مرکزی با یک میلیون و ۴۰۰ هزار نفر جمعیت ۱۲ شهرستان دارد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha