به گزارش خبرنگار ایرنا، حجت الاسلام عباس امینی عصر سهشنبه در نشست شورای فرهنگ عمومی شاهرود که به میزبانی سپاه ناحیه این شهرستان برگزار شد، افزود: بخشی از فرهنگ تاثیرگذار تربیت کننده شیعه مسئله مهدویت، امام زمان (عج) و برپایی اینچنین جشنها است که هر چه در خصوص این موضوعها هدف گذاری بهتری شود در این بخش فرهنگی موفقتر خواهیم بود.
وی با بیان اینکه در برپایی جشنهای ماه مبارک شعبان بیشتر شاهد اجرای برنامههای مردمی در این شهرستان هستیم، ابراز کرد: گروههای مردمی، مسوولان مسجد، هیئتها و ارکانها با همه توان و ظرفیت خود برای برگزاری این جشنها پای کار آمدند که عملکرد آنها شایسته تقدیر است.
حجت الاسلام امینی به تقارن ماه مبارک رمضان با عید نوروز اشاره کرد و گفت: شهرستان شاهرود به دلیل در مسیر بودن زایران امام هشتم (ع) همواره مورد توجه مسافران به منظور توقف در این شهر بوده است.
وی با بیان اینکه مدیریت شهری باید برای اسکان موقت مسافران با توجه به فرارسیدن ماه رمضان تمهیدات ویژهای در نظر بگیرد، اظهار کرد: تکریم مسافران در دستور کار مدیران و مسوولان شهرستان به ویژه مدیریت شهری قرار گیرد اما نباید قداست ماه رمضان با روزهخواری علنی شکسته شود.
قداست ماه مبارک رمضان دغدغه همگان باشد
رییس شورای فرهنگ عمومی شاهرود با اشاره به اینکه حرمت و قداست ماه رمضان باید دغدغه همگان باشد، ابراز کرد: مدیریت شهری چند نقطه از شهر را برای اسکان موقت مسافران آماده کند و با اطلاعرسانی به وسیله بنر و یا پیامک آنها را به مکانهای در نظر گرفته شده هدایت کند.
وی با بیان اینکه برنامههای متنوعی در ماه مبارک رمضان در مسجدها، هیاتها و حسینیهها اجرا میشود، اظهار کرد: محفل اُنس با قرآن در سه مسجد این شهر برگزار خواهد شد.
به گفته وی، دعوت از برخی قاریان برتر کشور و بین المللی در دستور کار قرار دارد.
حجتالاسلام امینی ادامه داد: شهروندان دهه آخر ماه شعبان در آیین غبارروبی مسجدها حضور پررنگی داشته باشند.
چگونگی برگزاری جشن نیمه شعبان با رویکرد نشاط اجتماعی، تقارن عید نوروز و ماه مبارک رمضان، موضوع عفاف و حجاب، غبارروبی مسجدها از موضوعات مطروحه در این نشست بود.
شورای فرهنگ عمومی به منظور سیاستگذاری، هدایت و نظارت فرهنگ عمومی کشور زیر نظر شورای عالی انقلاب فرهنگی تشکیل شده و پیگیری منویات رهبر معظم انقلاب در حوزه مسایل فرهنگ عمومی کشور برای یافتن زمینههای تحقق و اجرایی شدن آنها، بررسی و تجزیه و تحلیل شرایط و جریانات فرهنگی کشور و سنجش نظام فرهنگی جامعه به منظور تعیین نقاط قوت و ضعف آن و ارایه راه حلهای مناسب، بررسی، تجزیه و تحلیل و رصد جریانات فرهنگی جهان و تبیین تاثیر کانونها و ابزارهای مهم در این زمینه و تعیین میزان تاثیر آن بر فرهنگ عمومی کشور و ارایه پیشنهادهای لازم و گزارش تحلیلی جامع به شورای عالی انقلاب فرهنگی برخی از وظایف آنست.
همچنین برنامهریزی و هدایت فرهنگ عمومی به منظور تحقق اهداف و اجرای سیاستهای فرهنگی کشور مصوب شورای عالی انقلاب فرهنگی، برنامهریزی برای هماهنگسازی کوششهای فرهنگی، هنری و تبلیغی در سازمانها و مراکز رسمی، فرهنگی و هنری در جهت اعتلای فرهنگ و هنر و بهبود کیفیت آنها از دیگر وظایف این شوراست.
نظر شما