۱۴ اسفند ۱۴۰۱، ۱۲:۱۴
کد خبرنگار: 2279
کد خبر: 85049627
T T
۴ نفر

برچسب‌ها

آبگرمکن دیواری بخریم یا ایستاده؟ کدام مناسب تر است؟

امروزه آبگرمکن از وسایل کاربردی و مورد استفاده و مهم در خانه ها به شمار می رود. با توجه به شرایط خانه، خریداران نوع آبگرمکن مورد نیازشان را تهیه و خریداری می کنند. در این مقاله انواع آبگرمکن معرفی می شود.

آبگرمکن دیواری یا ایستاده چه تفاوتی باهم دارند؟ یا اینکه کدام یک را خریداری کنیم؟ امروزه آبگرمکن به یکی از وسایل کاربردی و ضروری در هر خانه تبدیل شده‌است. در واقع این دو آبگرمکن هر دو به تامین آب گرم مصرفی هر خانه پاسخ مثبت می‌دهند، اما بد نیست بدانید هر یک جوانب مثبت و منفی خود را دارند. پیش از خرید باید توجه کرد که کدام یک از این دو، مناسب با شرایط خانه شما هستند.

آبگرمکن دیواری بخریم یا ایستاده؟ کدام مناسب تر است؟

کاربرد آبگرمکن دیواری و آبگرمکن مخزن دار

آبگرمکن دیواری یا همان آبگرمکن های کوچک، که در بعضی از برند ها مثل آزمایش مخزن دار هستند، وسیله‌ای برای گرم کردن آب در تمامی نقاط خانه است.

نحوه عملکرد آبگرمکن دیواری به این شکل است: در نخستین مرحله همزمان با باز شدن شیر آب، آب به سرعت به درون لوله‌های فلزی یا مخزن داخل دستگاه نفوذ می‌کند. بعد از آن دمای آب توسط شعله‌هایی که در زیر لوله‌های فلزی تعبیه شده‌اند بالا می‌رود. بد نیست بدانید در بعضی مدل‌ها هم آب از طریق انرژی الکتریکی گرم می‌شود.

آبگرمکن ایستاده (مخزنی) از رایج‌ترین انواع آبگرمکن‌هاست. آبگرمکن‌های مخزنی برخلاف آبگرمکن‌های دیواری دارای یک مخزن با ظرفیت‌های متفاوت است.

خرید قسطی آبگرمکن

آبگرمکن دیواری بخریم یا ایستاده؟ کدام مناسب تر است؟

خرید قسطی انواع آبگرمکن : بدون ضامن، اقساط دلخواه، غیر حضوری و به صورت آنلاین، ارسال به سراسر کشور رایگان در سایت لوازم خانگی آزمایش

مقایسه مزایا آبگرمکن دیواری یا ایستاده

مصرف انرژی کم

قبل از انتخاب آبگرمکن دیواری یا ایستاده بهتر است به این نکات توجه کنید و آن ها را جدی بگیرید. از جمله مزایای آبگرمکن دیواری صرفه جویی در مصرف انرژی است. این نوع آبگرمکن در مصرف انرژی چیزی حدود 8 تا 50 درصد کمتر از سایر آبگرمکن‌ها انرژی مصرف می‌کند.

تولید نامحدود آب گرم

یکی دیگر از مزیت‌های قابل توجه آبگرمکن دیواری تولید آبگرم بدون محدودیت است. این نوع آبگرمکن به مقدار نیاز در هر قسمت از خانه پاسخ مثبت می‌دهد. این در حالی است که آبگرمکن‌های مخزنی حد مشخصی برای تولید جریان آب گرم دارند از این رو به هیچ عنوان برای خانواده‌های پرجمعیت مناسب نیستند.

اشغال فضای کم

از مزایای دیگر آبگرمکن دیواری اشغال کردن فضای کمتر در خانه است. آبگرمکن‌های دیواری با قابلیت نصب روی دیوار، فضای کمتری نسبت به آبگرمکن‌های مخزنی اشغال می‌کنند.

احتمال نشت آب

از آنجایی که آبگرمکن دیواری فارغ از مخزن آب است، احتمال نشت آب به بیرون از بدنه، در آن بسیار کم است. این احتمال در آبگرمکن مخزنی بسیار بالا است. شاید از تفاوت آبگرمکن دیواری و مخزنی بپرسید، باید بگوییم یکی از ایرادات و مشکلات رایج آبگرمکن‌های مخزنی جمع شدن و ته نشین شدن املاح معدنی آب، داخل مخزن آن است.

طول عمر بالاتر

دوام و طول عمر بالا، خاصیت دیگر آبگرمکن‌های دیواری است. به طور معمول عمر مفید یک آبگرمکن مخزنی بین 8 تا 10 سال است، در حالی که یک آبگرمکن دیواری با کیفیت و استاندارد، می‌تواند صاحب‌خانه را از تعویض هر ده سال یکبار آبگرمکن خود نجات بدهد و این تفاوت آبگرمکن دیواری و مخزنی را به خوبی نمایان می‌کند. بد نیست بدانید هر آبگرمکن بعد از مدتی نیاز به سرویس و تعمیر پیدا می‌کند در چنین مواقعی باید به دنبال تعمیرکار متخصص باشید البته با توجه به گارانتی محصولات خود می توانید با واحد خدمات پس از فروش خود ارتباط برقرار کنید.

مشاهده راهنمای خرید کولر آبی + لیست پرفروش ترین کولرهای بازار از نظر مردم

آبگرمکن دیواری بخریم یا ایستاده؟ کدام مناسب تر است؟

مقایسه معایب آبگرمکن دیواری یا ایستاده

قیمت بالای خرید دستگاه

یکی از شایع‌ترین معایب آبگرمکن‌های دیواری، قیمت‌های بالای دستگاه و هزینه‌های بالای نصب آن است. این نوع آبگرمکن ممکن است تا حدود 3 برابر یک آبگرمکن مخزنی قیمت داشته باشد. همچنین برای نصب آبگرمکن دیواری نیاز است تغییراتی در لوله کشی خانه ایجاد کنید، این تغییرات هزینه بر هستند که قیمت مشخص و ثابتی برای این موارد وجود ندارد.

زمان گرم کردن آب طولانی تر

صرف زمان طولانی در گرم کردن آب، از معایب بزرگ آبگرمکن‌های دیواری به شمار می‌رود. جریان آب گرم در آبگرمکن دیواری ممکن است بعد از گذشت چند ثانیه جاری شود، این در حالی است که آبگرمکن‌های مخزنی آب گرم را از قبل در مخزن خود آماده کرده‌اند و همزمان با باز کردن شیر آب، گرمای آن را حس خواهید کرد.

قطعی برق و قطعی آب

نداشتن آب گرم در صورت قطعی برق از جمله معایب چشمگیر آبگرمکن دیواری است. آبگرمکن دیواری یا ایستاده هریک در مدل‌های برقی و گازی عرضه می‌شوند. اگر به هر دلیلی برق خانه قطع شود، عملکرد آبگرمکن گازسوز دیواری شما نیز متوقف می‌شود چرا که سیستم این دستگاه برای عملکرد به جریان برق نیاز دارد. در چنین شرایطی آبگرمکن‌های مخزنی به دلیل ذخیره داشتن آبگرم در مخزن خود، تا مدتی بعد از قطعی جریان برق هم آبگرم را فراهم می‌کنند.

*** محتوای این مطلب تبلیغاتی است و ایرنا مسئولیتی درباره آن ندارد.

۴ نفر

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha