یونس احمدی روز شنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: در این طرح ۱۳ گروه ثابت و ۱۷ تیم سیار شامل ۵۷ نفر متشکل از بازرسان بهداشت دامپزشکی مشارکت دارند.
وی افزود: گشت های نظارتی ویژه تعطیلات نوروزی و ماه مبارک رمضان از امروز سیزدهم اسفندماه شروع شده است و تا پنجم اردیبهشت ماه سال ۱۴۰۲ ادامه خواهد داشت.
احمدی یادآور شد: در این طرح که به مدت ۲.۵ ماه طول می کشد مراکز کشتار، تولید، نگهداری و عرضه فراورده های خام دامی نظیر کشتارگاه، قصابی، رستوران و غذاخوری، کبابی و سایر اماکن مرتبط با فراورده های خام دامی کنترل و نطارت می شود.
وی ادامه داد: علاوه بر گشت های دامپزشکی، گشت مشترک با دستکاه هایی چون صنعت معدن و تجارت و مرکز بهداشت دانشگاه علوم پزشکی نیز انجام می پذیرد.
به گفته احمدی سامانه تلفنی ارتباطات مردمی ۱۵۱۲ آماده دریافت شکایت، پیشنهاد و نظر و درخواست مردم در خصوص فرآورده های خام دامی از نقاط مختلف استان ایلام است.
نظر شما