به گزارش روز پنجشنبه ایرنا، محمد حسن سلیمی بنی در نشست خبری این اثر در فرهنگسرای شهرکرد افزود:این نمایش از تاریخ اساطیری ایران شروع و تاریخ معاصر ختم میشود و قصههایی از زبان این شهیده بیان و روایت میشود.
وی یادآور شد: ایده کار و تب و تاب تولید آن از زمان سفر اربعین حسینی شکل گرفت تا در خصوص مسائل اجتماعی به سوالات متعدد جوانان در خصوص عفاف و حجاب پاسخ دهد و نقش اجتماعی زنان را درباره عفاف و حجاب روایت کند.
به گفته وی، این گروه نمایشی یک مجموعه مردمی و جهادی هستند که در خدمترسانی در سیل روستای بارده نیز فعال بودند و متکی به جشنواره و نهادها نیستند و همه کار را خود گروه با دغدغه ای که داشتند پیش بردند.
وی تصریح کرد: این نمایش روایت متفاوتی از موضوع عفاف و حجاب است که در قالب چهار قست روایت به روی صحنه میرود و در این اثر ۵۰ بازیگر به روی صحنه رفتند.
سرپرست گروه موسیقی کنسرتنمایش دلآرام نیز در این نشست گفت:نمایش با یک تیم حرفهای و با اخلاق به روی صحنه رفت و به صورت کنسرت نمایش ملودی محور اجرا شد.
محمد نادری اظهار داشت:قطعات انتخاب شده برای این نمایش به صورت فولکور و محلی است که نمایش را تکمیل میکند و در آن ۶ تصنیف اجرا میشود و موسیقی این نمایش شامل قطعات محلی و قطعات زیرمتنی برای تغییر صحنهها و ایجاد فضا است.
به گزارش ایرنا، این اثر پس از ۲ ماه تمرین در شهر بن و از هفتم تا دهم اسفند ماه ۱۴۰۱ هر شب از ساعت ۱۹ در فرهنگسرای بزرگ شهرکرد اجرا شد.
این کنسرت نمایش که به نویسندگی و کارگردانی محمد حسین سلیمی بنی (مسئول گروه هنری محبان حضرت زهرا س ) و با حضور بیش از ۱۰۰ نفر عوامل و بازیگر بومی شهرستان بن اجرا شد
نظر شما