ساری- ایرنا- رییس سازمان جهاد کشاورزی استان مازندران بیان کرد: این استان با تولید بیش از ۴۰ درصد برنج، ۱۱ درصد گوشت سفید، ۳۸ درصد جوجه یک روزه، ۵۰ درصد مرکبات و ۷۰ درصد کیوی کشور، پرچمدار حفظ امنیت غذایی در ایران است.
ساری- ایرنا- رییس سازمان جهاد کشاورزی استان مازندران بیان کرد: این استان با تولید بیش از ۴۰ درصد برنج، ۱۱ درصد گوشت سفید، ۳۸ درصد جوجه یک روزه، ۵۰ درصد مرکبات و ۷۰ درصد کیوی کشور، پرچمدار حفظ امنیت غذایی در ایران است.
نظر شما