عضو شورای جهانی صنایع دستی: کپوی دزفول ظرفیت جهانی شدن دارد

دزفول-ایرنا- عضو شورای جهانی صنایع دستی با اشاره به ظرفیت‌های صنایع دستی دزفول گفت: کپوی دزفول ظرفیت جهانی شدن را دارد.

علی صالح النجاده روز چهارشنبه در جریان بازدید از ظرفیت‌های کپوبافی دزفول در جمع خبرنگاران گفت: برای ارزیابی جهانی شدن کپو به شهر دزفول سفر کردیم.
وی افزود: از کارگاه‌های مختلف بازدید کردیم ولی برای نظردهی و ارزیابی در این خصوص هنوز زود است.
النجاده اظهارکرد: در بازدیدهای انجام شده کپوی دزفول را با کیفیت‌های متفاوت دیدیم.
این عضو شورای جهانی صنایع دستی ضمن ابراز خرسندی از حضور در دزفول بیان کرد: دزفول، مردم خوبی دارد و این شهر را دوست دارم.

آصف شیخ یکی دیگر از اعضای شورای جهانی صنایع دستی نیز گفت: بازدیدها شروع شده و نتایج ارزیابی‌ها پس از تکمیل بررسی‌ها اعلام خواهند شد.

ارزیابان شورای جهانی صنایع‌دستی روز چهارشنبه در سفر به دزفول، ارزیابی این شهر را برای معرفی به عنوان شهر جهانی کپوبافی آغاز کردند.

گروه سه نفره ارزیابان شورای جهانی صنایع دستی شامل آصف شیخ از هندوستان، علی النجادی از کویت و ویدا توحدی از ایران روز چهارشنبه وارد دزفول شدند و در خانه تاریخی تیزنو مورد استقبال مسوولان کشوری و استانی میراث فرهنگی قرار گرفتند.

کپو یکی از صنایع دستی ویژه شهرستان دزفول به شمار می‌رود که ماده اولیه آن را چوب کرتک(موجود در بیشه زارهای دزفول) تشکیل می‌دهد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha